Friday, June 17, 2011

blogwalking FATIN LIYANA! =)

Bismilliah
Assalammualaikum w.b.t


sharing number 30
entry kali ni, just suka-suka.. tengah lagi takde kerja nak dibuat. huhu..  dalam masa yang sama baru dapat result kan.. so, kasi ceria hati sendiri.. BLOGWALKING jerk kerja =)

apa yang nak dikongsi ni pon saja-saja k.  tadi pergi kat blog FL .. kenal kan? tipu la kalau awak semua cakap tak kenal.. hehe. femes an.. bakal doktor .. study kat Bandung Indonesia.. =) bila dah BW kat blog orang yang femes .. pastilah benda remeh temeh pon nampak an? heheh. padehal takde kerja dok BW orang. kih3..  MEH tengok apa yang saya dapat .. =)


1st view

2nd view

3rd view

4th view

just nak share ni je .. kalau korunk nampak apa yang saya cuba sampaikan .. tahniah la ye. kalau tak nampak .. try pegi kat page beliau kat SINI and korunk REFRESH and look at viewers beliau yang sedang online atau view page beliau.  =)


sekian sahaja suka-suka tahap bosan saya. terima kasih .. =)


senyumlah selalu
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

No comments: