Friday, June 17, 2011

ciri-ciri lelaki idaman?

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 34
dia lelaki idaman aku? huhu.. manusia ni banyak keinginan dan tinggi imaginasi mereka.. jadi, tidak boleh lah kita salahkan mereka jika orang yang kita suka itu tidak membalas cinta kita.. mungkin ciri-ciri yang mereka inginkan itu.. takde pada kita.. =) mari kita tengok ciri-ciri lelaki idaman dimata perempuan.. dimata perempuan ya kawan-kawan .. kalau dimata gay .. itu korunk jawab sendiri. =) .. okay, semua gambar ni, thanks a lot to google k. =)

BODY BERKETAK-KETAK
ini cx confirm ramai tergila-gila .. maybe pada mereka, lelaki sebegini nampak macho gilerr! tough dan rasa selamat bila bersama mereka.. =) tuh tengok salman khan dah cukup kan? 
p/s aip! jangan pandang lama-lama  ..

URAT DI TANGAN

camne tu?? hehe. tengok lah gambar k. =) urat yang ada kat tangan ni bukan urat yang dibuat-buat tapi maybe perempuan suka urat yang natural.  bila tengok tangan lelaki yang ada urat-urat terketak kuaq camtu .. mesti cair . yelah.. macho kot! huhu..

SIMPLE BUT SMART
ini normal lah bagi perempuan, bila lelaki pakai smart sikit . mesti suka ... even muka macam tongkang pecah.. hehehe tapi kebiasaannya, orang yang simple but smart ni, boleh tahan hensem .. an an an?? bila diorunk simple but smart .. diorunk nampak bergaya .. even baju depa tu beli kat bundle jerk pon. =)

LOOKS BRILLIANT
ini pun ciri-ciri yang mungkin menjadi kegilaan ramai. heheh. muka jejaka yang nampak bijak pandai .. padehal realitinya dia tkde ler sebijak yang disangka. hehehe. contoh je gambar tu ya.. 

okaylah, itu je kot yang nak dikongsi.. kalau ada diantaranya adalah ciri-ciri yang anda mahu.. maka, perlulah jejaka yang nak usha anda itu ketahuinya ya.. ok bye! 

kecantikan adalah pinjaman sementara daripada Allah
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

2 comments:

Ash-The-Latitude said...

hye, suka la bace blog cx ni. skali dah singgah dan bace satu entri, mesti nak bace lagi. ni nak bace lagi la sampai masuk waktu bebuka =)=)=)

cx's said...

@Ash-The-Latitude Ya Allah. terima kasih byk2! :) terharu