Tuesday, June 21, 2011

NL si gadis You Tube

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 44
korunk kenal tak Najwa Latif? najwa ni orang baru dalam youtube yang ikut jejak langkah yuna and ana rafali untuk menyanyi.. najwa ni baru 16 tahun ye kawan-kawan.  NL jugak reti cipta lagu bersama-sama kakaknya yang berusia 22 tahun.  NL boleh mainkan alat muzik seperti gitar, piano dan drum.. teror an? hehe.  famili dia support if NL nak join industri muzik kita. so, good job la dik.. =)


comel kan NL? tau tak cita-cita NL apa? nak jadi pensyarah TESL ye.. hari ni NL muncul di HOT on TV2 .. korunk tau NL nye lagu tak?? haaa. kalau korunk nak tau. NL ni tengah femes dengan lagu cinta muka buku yang ditulis liriknya oleh si kakak dan lagu oleh NL sendiri.. boleh tahan lah lagu NL.. suara NL ni pon oke gak. nak dengar ? jom tengok video..



video ni dirakam semasa kemunculan najwa di gua.com.my .. cari je kat youtube k..  kalau nak search dekat fb .. just click HERE  .. okey, jom tengok gambar-gambar comel najwa ni..







okay. kalau nak cari blog najwa.. klik je SINI


majulah industri untuk  negara
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

4 comments:

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

cx's said...

tq Andrik McVean. =)

Dekcik said...

huhu..kenal sangat..ske dgr suare dye..

muke dekcik mcm najwa latif??

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/07/muka-najwa-latif-macam-sape-ekk.html

iyliabelagaksangat said...

style kot najwa :p