Monday, June 27, 2011

korunk nak tak kereta kalis peluru?

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 64
haaaa... korunk nak tak kereta kalis peluru? bangga an dapat kereta kalis peluru?? tapi .. nak buat ape? bukannya keturunan raja pon yang menjadi tumpuan media dan public nak guna kereta kalis peluru ni kan? duet pon tarak lah derrr.. huhu

pix_gal0
Pippa Middleton

okay, ape yang aye nak cite ni berkaitan dengan adik ipar Putera William .. beliau dihadiahkan kereta special ni oleh mak pak beliau  .. kenapa? sebab beliau ni menjadi tumpuan dunia .. mak pak beliau takut anak beliau diculik oleh penjenayah .. yelah .. keselamatan terancam kan.. sape yang nak anak terbunuh ditangan penjenayah kan?  tuh tengok gambar siapa adik ipar Putera William .. 

contoh kereta kalis peluru Tun Mahathir

mak pak beliau yang jutawan tu sanggup beli kereta BMW atau audi kalis bom tu dengan harga £95,000 (RM453,959) ... jutawan tak jutawan? curlass gitu..  huh~ kalau korunk nak tau .. kereta ni tingkap dia pon kalis peluru eh .. kalau tayar kena tembak pon ... kereta ni still boleh bergerak. canggih tak canggih? 

nak lebih selamat? mak pak beliau jugak siap bekalkan button kecemasan ye.. button ni kalau beliau tekan jer.. polis terus dapat detect.. terbaik kan? ade macam inspector gadjet tak? eh~ betul ke ejaan tu? huhu..  abaikan ... =p

sumber : sini

ajal maut semua ketentuan Allah
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

No comments: