Tuesday, June 28, 2011

kotak bulat promote blog

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 71
okay.. next contest nak join ni. jom ramai-ramai!! let's go .. don't waste your time .. =) 


STEP 1 :
letak header 
p/s : letak jerk.. kalau angin tiup ..korunk tengok jer. 

click header kalau nak join


STEP 2 :
buat entri tajuk ni "kotak bulat promote blog"


STEP 3 :
kenapa nak dipromote kat blog beliau itu?
__ sebab dan kerana aye saja je nak soh promote blog aye yang baru nak menapak ni.. huhu. cam biase jawapan pon macam orang lain.. nak ramai lagi kenalan.. dunia blogger an besar.. =) __


STEP 4 :
link jerk entry ni dekat komen box owner


buletin 
p/s : duetime 11:59 pm today.


okay ciap! =) yeaaaahh~
thanks nazihanali cuz give me a chance to join your segmen! =)


makin teruja join segmen dan contest
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

8 comments:

kotak bulat said...

thanks join ye. :)

cx's said...

thanks jugak dekat kotak bulat cuz give me a chance to join it1 =)

cik najihah said...

singgah dari blog KB :)

Idah said...

Jejak bertapak dari kotak bulat...memang bulat sama dengan pegangan kata2nya...salam kenal. as-salam

ainondreamergirl♥ said...

dtg dari sgmen :P

cx's said...

thanks semua sudi singgah sini.. =)

shiela said...

singgah dari kotak bulat:)

cx's said...

shiela: tq my dear sudi singgah. :)