Monday, June 27, 2011

macam-macam lah dunia sekarang ni.. =)

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 63
hye everyone!! macam-macamlah kan dunia kita sekarang ni? pelbagai kerenah manusia ada.. pelbagai adegan lakonan ada .. kadang-kala tak masuk dek logik akal.. kadang tu rasa simpati pun ada.. lawak pun ada.. duniawi kan .. bukan salah sesiapa tetapi kita sendiri yang mencoraknya .. 

 HARRIS tak sedih putus tunang dengan Hugh Hefner
Crystal Harris

kali ni nak share plak kes seorang penyanyi dan jugak model ape ntah tak dibagitahu pulak . name dia ni Crystal Harris .. korunk mesti tahu kan majalah popular orang-orang bukan Islam ni?? playboy?? mesti korunk tahu.. kalau tak tahu.. buat-buatlah tahu .. contoh? aish.. takkanlah aye nak letak. korunk search lah sendiri kat google. =).. okay, ape lak kaitan merapu-meraban ni plak kan? haha. 

Hugh Hefner - tiba2 nak suruh dia taubat. haha

camni .. Hugh Hefner ni pemilik or owner kepada majalah playboy ni actually tunang kepada Harris ni.. tapi ada desas desus menyatakan yang diorunk dah putus tunang .. bila dah putus tunang.. si Harris ni .. cehh... macam kawan-kawan plak kan? huhu.. ok2.. Harris ni nak jual dia punya cincin tunang tu lepas dia dengan Hefner ni dah putus tunang.. korunk tau brape harga cincin tu? 

AS$90,000 = RM273,645

banyak tak? huh! kalau kitalah kan.. itu dah boleh kahwin buat kenduri 7hari 7malam kot.. kaya gile diorunk ni kan.. itu baru cincin tunang.. belom lagi cincin kahwin .. majlis dia lagi?? korunk bayangkan.. actually Harris ni ada problem dengan career dia sebagai penyanyi .. dikatakan terumbang-ambing lah gitu .. so, dia nak jual supaya leh tolong dia up balik career dia tu .. that's why dia nak jual cincin tunang dia tu .. aish... macam-macamlah kan dunia sekarang ni? 



kubur kata mari rumah kata pergi
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

2 comments:

iyan shazlind said...

owh RM273,645.00 tu siap lepas nak wat kenduri besar2 + then boleh g honeymoon + then boleh lepas bayar downpayment umah tu...:P

cx's said...

haha. kalau kt Malaysia.. dah dok goyang kaki je kat uma tu. huhu