Tuesday, June 14, 2011

O.M.G !!!

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum

sharing number 16
entry kali ni.. saya nak share pasal satu video ni.  MAYBE agak SENSITIF bagi sesetengah orang.  MAYBE gak ia agak MENYERAMKAN bagi certain people.  MAYBE gak ia agak MENYERONOKKAN.. MAYBE jugak ia MENYAKITKAN. then, PELIK .. rasa adanya KEBODOHAN ...  or MAYBE perasaan yang korunk sendiri rasa yang MAYBE saya tidak dapat gambarkan. =) oke, just look and see here!







so? apa anda rasa time tengok video ni??  MAAF juga jika ada yang kurang selesa dengan entry kali ini BUT .. saya tidak berniat tidak baik. just SHARE.

bagi kaum HAWA?

bagaimana pula bagi kaum ADAM?

saya pun tak tahu apa yang ingin saya sampaikan tetapi apa yang terlintas difikiran saya adalah
ada apa lah dalam benda tu kan ... kuat dia macam tak logik.
BETUL ke? urm ..
ANDA BAGAIMANA?



ciptaan Allah adalah yang terbaik
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"



No comments: