Saturday, June 25, 2011

only for you dear

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 54
hye everyone!! kali ni .. saya nak buat entry about someone .. =) okay, nak tahu siapa? jom follow her by click this HIjau dedaunan ..  


hijau dedaunan


kenapa beliau menjadi pilihan aye? hehe eh jap! cop2!! aye bukan tiru segmen abg BEN kite tu ya ... jangan salah faham .. entry ni bukan segmen pun .. apa yang aye cuba sampaikan adalah kerana hijau dedaunan ini telah menjadi follower number 42 aye... hek eleh !!! itu pun nak kerek ke? baru 42 la derrr. huhu.. =) anda silap .. sebab apa?  

sebab .. setiap orang mempunyai perkara-perkara yang teristimewa dalam hidup mereka .. antara yang teristimewa dalam hidup aye adalah 42 ni.. heheh kenapa? huhu.. aye pasti anda semua tahu kenapa number ni menjadi pilihan .. =) kalau tak tahu pun, cuba anda fikir apakah antara perkara utama yang paling istimewa dalam hidup seseorang semenjak dia keluar daripada rahim ibunya? =) 

itulah sebabnya hijau dedaunan ini menjadi pilihan.. selain itu .. beliau juga ada tinggalkan jejak yang beliau suka entry aye before ni tentang rahsia tahi lalat.. nak tahu baca sini  .. wajib kalau nak tahu menarik atau tidak seperti kata hijau dedaunan ni.. kalau tak nak tahu.. jom continue baca~ =)


kata-kata beliau di SHOUT AT ME : 
25 Jun 11, 09:23 PM
salam ziarah...entry pasal tahi lalat tu menarik la


beliau jugak rajin baca entry aye even baru follow .. beliau juga turut komen entry aye .. terharu sangat.. bukan takde orang komen tapi beliau ni dah jadi orang bertuah sempena 42 aye kan. so, segalanya best lah untuk beliau .. =) jangan jeles. hehe

komen beliau? nah baca kat sini .. =)

okaylah, thanks a lot to hijau dedaunan or iyan shazlind. really appreciate you! =)


rapatkanlah silaturahim antara saudara seislam
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

2 comments:

iyan shazlind said...

cx's dearie,

terima kasih...sangat2 terharu dengan entry ni...terharu tahap guling2 sy tau baca ni...thanks a lot :)

cx's said...

hehe. thanks kat iyan shazlind lah kan cuz sudi tekan button follow tu. heheh memang menanti pun .. nak tgk sapelah yg sudi tekan.. heh tqvm! =)