Sunday, June 26, 2011

Pencarian Mega Bloglist

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 58
entry yang ni pun about contest gak.. or maybe segmen or maybe slot. =) saja jugak nak join and mencuba nasib. hidup kena sentiasa mencuba .. =) 

STEP 1 :

letak tajuk 'Pencarian Mega Bloglist'
p/s : sila guna pensil 2B


STEP 2 :

lekat header 
p/s : sila guna gam uhu untuk lebih kekal lama

Chegu Zubir
click header untuk join skali =)

STEP 3 :

jawab soalan
sebab anda nak jadi satu daripada "Bloglist Mega"ialah.....( tak lebih daripada 100 pp)

sebab aye nak jadi satu daripada 'Bloglist Mega' adalah nak tambah kenalan diseluruh dunia Mega ni .. keduanya sebab nak share dengan semua apa yang terdapat dalam blog aye ni.. bukan sekadar mengejar popularity tetapi menjejak destinasi dalam memberi koleksi pengetahuan dan pengalaman yang berkaitan duniawi dan akhirat.  memberi info yang mungkin dapat membantu readers dalam mengenali dunia yang mungkin mereka tidak perasan akan sesuatu yang orang lain sudah tahu.. yelah kan.. manusia rambut je sama hitam tapi hati lain-lain .. jadi, daripada situ, aye cuba membuka mata mereka dan aye sendiri agar bertukar pendapat dan saling hormat menghormati antara kita.  jika salah perlulah anda menegur aye dan boleh juga explain kenapa supaya sama-sama kita pelajari sesuatu daripada kesilapan orang lain atau aye sendiri. that's all =) 


STEP 4 :

lekat benda ni
p/s : sila pakai tukul besi dan paku 

nama aye : cx's
url blog aye : http://www.cxopportunities.blogspot.com


STEP 5 :

ajak rakan-rakan lain katanya 
so, aye suka-suka sangat nak tag orang. hehe

Tags :


STEP 6 :

copy url entry ni and paste at komen entry of pencarian mega bloglist


STEP 7 :

share pakai tv channel cx's about duedate contest
27/06/2011( Senin ) jam 1159 malam


DONE!! =)
suka gembira happy bahagia sentiasa. 


semoga setiap perkara itu mampu memberi sesuatu
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

4 comments:

Chegu Zubir said...

tq cz join...hehehe

cx's said...

thanks too to Chegu Zubir cuz give me a chance =)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

salam perkenalan...

,datang singgah blog ni dari mega bloglist c.z. (^^,)

sukasuki said...

yeahhh..saya datang dari Segmen CZ..