Thursday, June 23, 2011

sama tapi tak serupa siti nurhaliza



Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 47
entry ni just saja je buang masa.  entry before this kita cite tentang Klon Siti Nurhaliza? kan. so kali ni, just nak share antara suara-suara  yang mungkin sama tapi tak serupa seperti Dato' Siti Nurhaliza. thanks to youtube untuk semua video. 




School Girl at Kenduri Kahwin



Uji Bakat Bintang RTM



Siti Fairuz - SitiNurhalizaJunior



Siti Hanah - Singapore's Singer



Pertandingan tak dapat dikenalpasti =P




Hairani - Idola TKC



yeah! itu dia antara yang terpilih. ceh~ macam contest plak kan. hehe. korunk leh jadi juri tetap kalau korunk nak k.. free jerk kalau nak kritik bagai. ceh~ tapi jangan nak kritik sangat eh.. kritik membina takpe.. hasad dengki dok p buang nun jauh mane2 pun.  tapi bukan kat sini tau~ =p



di dunia ni, terdapat 7 orang yang serupa dengan kita
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

No comments: