Tuesday, June 28, 2011

saya nak join bloglist ilasuhaila

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t


sharing number 67
for this entry.. aye nak join lagi bloglist blogger-blogger Malaysia ni.. best tau dapat join depa ni.. =) okay, let's go ~ eh sat2!! camne nak join? ok, let me show you here. =)


STEP 1:
kate Ila .. tepek banner kat entry ni
p/s : tepek jerk macam korunk tepek stamp.

click banner if you want to join

STEP 2 :
tulis tajuk macam di atas "saya nak join bloglist ilasuhaila"
p/s : sila guna color pensil LUNA ye. 



STEP 3 :
link jerk entry ni ke blog Ila 
p/s : nak tambah gula dan garam? tiru aye

id : cx's
url blog : http://www.cxopportunities.blogspot.com



STEP 4 :
tinggalkan url entry ni dekat komen blog Ila
p/s : korunk tinggalkan gula-gula skali eh.. upah skali.



STEP 5 :
eh! ade ke? mane ade.. dah siap lah.. 
PUBLISH POST right now! =)
p/s : post dekat TV eh.. tq!


dear Ila .. 
thank you so much to give me a chance to join your bloglist =)


tak rugi pun memberi dan join segmen blogger Malaysia
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

4 comments:

cik aima said...

dtg dr belog ila suhaila..
:)

cx's said...

tq cik aima!! =)

iLa suHaiLa said...

thanx dear sudi join segmen niee..! ^^

cx's said...

thanks too to iLa cuz give me a chance to join your segmen! =)