Tuesday, June 14, 2011

saya suka BLOG anda!

Bissmillahirahamirahim
Assalamualaikum readers!

sharing number 18
kali ni nak share lagi. tapi share yang maybe korunk akan kate .. "hek eleh.. POYO la budak ni.. entry ntah pape ntah.. ingatkan ape ler tadik" huhu apa-apa pon yang anda nak cakap.. SAYA TAK KISAH! .. haha TAPI saya just nak cakap.. saya suka BLOG Ujang nie. hehe. KENAPA? KENAPA? KENAPA? =p

CENGGINI .. aik! apa tu? heheh. macam ini sebenarnya .. =p  tadi saya BW sat, then tup-tup terjumpa la Ujang ni .. baca punya baca .. NAH! jumpa pasal HELIZA. hehe.. SUKA!!

Heliza Helmi =)


tapi KENAPA SUKA?? =) ngeh3.

sebenarnya, saya ni suka sangat kat HELIZA HELMI ni..

Heliza lagi =)

SEBAB ... dia sangat CUTE! hoho
disebabkan minat saya dengan Ujang ni sama,
MAKAnya ..
saya FOLLOW la beliau.

gara-gara kakaq si mata besau! hehe =)


nak tahu apa saya jumpa di blog Ujang ni?
MOH! click - click time!! yeah! erk~ dua click je.
tapi sebelum tu, MARI tengok koleksi ni sat.  hee =p



















hehe.  COMEL kan?? shukenyeeeeee~ =)

cop-cop!! sebelum click. kalau korunk nak tahu ujang mane yang saya maksudkan ..
click UJANG

haaaa.  sekarang baru boleh klik yang nie ... =)
nak tahu pasal HELIZA? clik je SINI dan SINI

just for you :

comel gile heliza dalam video beliau ini. =)

sekian.. lot of love for HELIZA =)



suka sesuatu yang cantik adalah lumrah alam
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"



No comments: