Thursday, June 9, 2011

worldless wednesday. APA TU?

Bissmillahirahmanirahim.
Assalammualaikum everyone!! 

sharing number 5.
mungkin semua orang sudah tahu tentang 'worldless wednesday' ni.. tapi tak salah kan if i still want to share with all of you? maybe ada yang tidak tahu.. termasuklah aye. kui3.. so, hari ini barulah terciptanya kotak sejarah dalam hidup aye tentang 'worldless wednesday' ..

CIKGU selalu PESAN.. kalau tidak tahu, perlu bertanya dan jika malu bertanya.. sesat jalan akhirnya. so. aye tak malu hari ini apabila aye kata aye tidak tahu. at least aye mencari and finally.. i know about it! itulah ilmu ya kawan-kawan!. =)

OKay-okay .. lets talk about the topic .. merapu pulak kan. ish!..okay kawan-kawan sebenarnya wordless wednesday or we just call as WW adalah merupakan satu-satunya posting blogger tentang sesuatu gambar yang melambangkan mesej yang ingin disampaikan tanpa berkata apa-apa .. 'senyum.. tak perlu kata apa-apa.. senyum' .. selingan pulak kan lagu senyum. hehe jadi, gitu ler gamaknya makne si WW ni..

and for your information too, WW also have their own blog. MANA? here i share with all of you their link. so, if you want to know what their PICTURES said. just go and click this ww

nak try apa yang mereka cuba bicarakan? NAH! i give you. explain it for Me.. hahah!


so, do you understand what this picture says? let's share with me.. i really can't understand what its means. kui3. hampeh! =p


end of today's entry.
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

6 comments:

Dhia BellamiZam said...

Thnx 4 the information :)

cx's said...

most welcum Dhia BellamiZam

cman jeini said...

suriram ram2..hehe
pe bnde tu ekk..
bekas siram air tegantung yg lma tk gune kan..
sbb penyiram auto dah ade skrg..=)

cx's said...

cman jeini : erk? hehe boleh aje kann.

cm said...

tgk pic nih tigat lak cite pico..hehe..
tingal pale je..=)

Ummi Iman said...

Belum pernah ada entri WW ni ;)
Mesej gambar.. Mogok air takde hihi