Wednesday, July 6, 2011

alert please .. update bout bloglist UiTM di Hatiku

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaiku w.b.t

sharing number 16
hye korunk. hari ni aye simple je nak cakap .. bout segmen yang aye anjurkan iaitu bloglist UiTM di Hatiku semalam .. atau korunk leh klik kat UiTM di Hatiku ... 

click if you want to join it.

aye nak say THANKS sudi join but .. korunk maybe terlupa syarat yang ke -9 .. SILA TINGGALKAN LINK ENTRY ANDA DI KOTAK KOMEN ENTRY AYE tu.. korunk maybe tak perasan. . if korunk baca update ni.. silalah berbuat demikian ya sayang-sayangku semua.. =) tqvm .. 

bukan apa .. nanti aye tak tahu siapa yang join.. itu sahaja.. sila baca semula syarat-syarat yang aye dah post before this .. oke? goodluck peeps! =)

thanks korunk
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

3 comments:

aima mazlan said...

http://cinonetstory.blogspot.com/2011/07/segmen-cxs-bloglist-uitm-di-hatiku.html
haa..dah bg link :)

cx's said...

tq syg. btw, leave ur link at that segmen comment's box oke. =) senang nak refer..

NasZ said...

dah join..yeay..yeah..dah join..huhu..

Jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ...