Saturday, July 23, 2011

Ben Ashaari Singgah dan Follow Blog cx!

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 56
hye korunk. heheh hari ni hari bertuah MALAYSIA kan? kenapa lak? :) kan Malaysia berjaya jaringkan 3 gol tadi lawan Singapura even tak menang tapi 28hb nanti kan ada lagi perlawanan di Bukit Jalil. :) dan paling bertuah apabila MALAYSIA raih tempat pertama Qari dan Qariah tahun 2011 ni :) bangga tak? Alhamdulillah.

disamping kegembiraan terhadap Negara Malaysia tercinta. :) aye pun happy hari ini. hehe. kenapa? okay, meh aye cerita.. tapi mesti korunk kata aye ni koya gila.. poyo tahap gaban. tapi takpelah, kita tak merasa, so kita tak tahu tau. dan hari ni hari dalam sejarah aye.. kenapa? hahah. senangnya dalam hati .. cuba tengok dekat followers aye kat atas ni.. nampak apa-apa tak? ;)

yeah.. terima kasih pada yang nampak. pada yang tidak, meh sini aye nak cerita. :) tadi lepas aye update kemenangan Qari dan Qariah Malaysia .. aye pon ping la dekat fB seperti biasa. then tiba-tiba aye rasa nak jemput seorang blogger terkenal untuk singgah di blog aye. then letak la link sekali kan pasal Tilawah tu. 

aye pon just jemput je, tak letak harapan pun, tiba-tiba blogger femes tu like post aye tu. suka tak? hehe. :) then, sedang aye cek new comment untuk segmen aye .. tiba-tiba bila aye view blog.. aye tengok follower aye bertambah. yang buat aye teruja sekali apabila blogger femes tu follow aye!! huhu. suka babe!! sape tak suka? beliau jadi follower ke-332 aye. tqvm blogger femes!! nak tahu sape? jom ~

ceclick to grow it up
still tak nampak? hehe meh aye kasi browse lagi ye.. meh tengok .. mai rapat-rapat .. taarraaa~ :)

kenal tak? hehe
still tak puas hati? heheh jahatnya  korunk ni kan. sampai hati tak puas hati. meh aye kasi lagi tengok puas2 ~

blogger feymes~
haa. camne? jeles tak? jeles tak? heheh. bangga tau bila blogger feymes datang singgah dan follow kita. :) ingat diorunk senang-senang ke nak turun padang tengok anak2 kecik yang baru lahir. heheh. *newbie. btw .. thanks a lot to Abg Ben Ashaari cause sudi singgah dan follow. sangat tidak menaruh harapan pada mulanya tapi Alhamdulillah :) suka sangat. tq Abg Ben! :)


1 Blogger, 1 Malaysia
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

18 comments:

mate saya bulat said...

bestnyeee :D

bombay said...

sumpah best!

BEN ASHAARI said...

sama sama :)

cx's said...

mate saya bulat : hehe best kan? :) suka sgt ni.. hehehe. tk henti2 senyum drp td. haha btw, tq!

bombay : tq bombay! :)

cx's said...

Abg Ben : waaaaaahh!! lagi teruja la ni.. abg ben dtg leave komen lagi.. yeehuu~ tq sgt abg ben! :) hehhe. *pnt abg ben nk jwb sama-sama pd aye. hehe tq lagi!

officially19 said...

bestnya...=D

My Name is Mar said...

Wooaahhh~~~~
Congrates dear..
Baru 2 bulan berblogging dah ada 300++ follower..
Jeles nih..
Ha-ha:D

cx's said...

officially19 :: kannn :) tq.

Mar : tq dear! :) lot of love.

iyan shazlind said...

bestnya :)

cx's said...

iyan shazlind : best kan? :) hehe. senyum jerk tk henti2. weeee~ btw,thanks! :)

man yusoef said...

eleh..BA pon dah follow blog saya..haha..tapi jeles sbb BA tak pernah komen kat blog..huaaa

cx's said...

@man yusoef haha nk jugak kannnn :)

Dzarief Zuhdi said...

pergh.. untungla~~
bila la ben nak mai blog kiter plak.. hmmmmm

cx's said...

@Dzarief Zuhdi InsyaAllah one day :)

Maya Amastarz said...

hehe...lucky U..true lover....

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

yeay!! lamo dah dia polo maera jgk.welkam to da club.hehe~

cx's said...

@Maya Amastarz lucky for u soon :)

cx's said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid hahha! xiexie xiaojie! :)