Saturday, July 9, 2011

CTfm Inspirasi Dato' Siti Nurhaliza

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 24
huwaaa.. dah dekat 4:00 pagi lah.. heheh napelah blogger kat Malaysia ni tegar sangat nak update entry an? huhu.. actually dah idea tu datang time ni.. nak bueq camno an.. kih3. alasan jerk lebih. =p

orite.. apa yang aye nak cite adalah berkaitan Dato' Siti Nurhaliza.. tadi, sedang aye rajin nak BW semua rakan SB.. tiba-tiba aye terjumpa satu blog.. tak perasanlah blog mane ntah.. tapi kat situ dia letak widget radio Dato' Siti .. haaa.. korunk pernah dengar tak pasal radio ni? aish.. tulah korunk. korunk tak pernah dengar.. aye lagi lah tak pernah. keh3..

click la
haa.. nampak tak header Dato' Siti ni? cantik kan? hehhe. actually header beliau ni berubah-berubah.. camne plak kan aye nak letak kat blog aye. heheh. kalau nak tahu.. click je header tu.. nanti terus ke website CTfm

radio ni actually baru je ditubuhkan di Singapura pada 15 Jun 2011 .. juga dikendalikan oleh DJ Singapura.. sebab pengasasnya pun Singapura.. segala kaitan secara langsung atau tidak.. secara beralamat atau berwebsite.. semuanya di Singapura.. waaaaahhh~ fofular sungguh Dato' Siti kan? sampai ada yang sudi buat radio CTfm ni.. btw, usaha yang murni la kan.. 

ceclick kalau nak dengar radio CTfm

fyi, CTfm ni ditubuhkan untuk kumpulkan semua peminat Dato' Siti .. dan if korunk nak letak radio ni dekat korunknya blog.. korunk leh gak dapatkan widget dia.. katne?? haaa... tekan kat livectfm ... cara nak dapatkan dia.. korunk sendirilah godam eh.. aye pon tak godam abes lagi.. huhu.. 

kat CTfm ni.. dia mengumpulkan semua koleksi lagu-lagu Dato' Siti.. time aye buat entry ni pon.. aye pasang radio ni. hehhehe. banyak gak lagu-lagu Dato' Siti yang aye tak tahu. hahaha. okaylah. jom layan header Dato' Siti kat website tu.. tapi aye taklah buat macam kat website tu.. aye mane reti buat Flash. hehe




program CTfm

okaylah.. kepada peminat Dato' Siti . silakanlah korunk eksaited apabila dapat tahu pasal ini ye.. =) selamat bersuka ria mendengar lagu daripada artis pujaan ramai ini. =)


majulah muzik untuk negara
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

34 comments:

bombay said...

xde lagu ahmad jais dgn herman tino ke?haha..kalau ade sure best..haha

cx's said...

haha. haruslah request Dato' Siti nyanyi an bombay? huhu

zarulfarhana said...

ska ngan dato'siti...tq dtg blog saya

cx's said...

a big smile for you zarulfarhana. =)

cman jeini said...

lagu dt ct gan 2by2 ade tak..lagu tu sblom dt ct jd dato` rase nye..=]

cx's said...

oh lagu ape ntah tajok die tu.. ntah lah ade ke tidak.. takat dgr ni takde la pulak kua lagi

cman jeini said...

tgh dengar ke..bile cx`s tido ekkk...hehe sonok layan org la ni =]

Mejuez said...

Best kan kalau jadi org popular.. ramai yang kenal.. blog pon laku.. ramai yang datang terjah.. kalau jual barang dalam blog mesti ramai yang tanya.. rezeki orang terkenal.. :)

cx's said...

tulah kan Mejuez.. rezeki masing2 kan. =)

cx's said...

cman jeini : cmne tu ekh soklan tu? tk phm.. huhu

cman jeini said...

saje taye...cx`s nih bnyk mase tuk jwab,gan wat entry nih..am 2 pm..ye ke..tak same gan kbnyk kan entry org lain.

cx's said...

erk. cmne tu tak same? tk phm. =)

cman jeini said...

semangat..mesti tak phm g..huhu
=]

cx's said...

hahah fhm lah .. seje jerk buat2 tk phm. kih3

cman jeini said...

ermm..ingat nak suh rebuih kmputer wat sop kpg br..huhu...hahah

cx's said...

haha. terima kasih lah kan cman jeini. huhu

no_answer said...

perghh !!

jelessss neyhh !!!!

cx's said...

erk. jeles ape ye no_answer. =)

iMBobo said...

wah! beriye promote ni ade pape ke?hehe

cx's said...

erk. takde la. huhu. btw ni ari an 9hb julai.. Dato' Siti ad promotion simply siti dkt uitm shah alam. huhu.

cman jeini said...

haaha tak tau..boboi sempott..huhuhu..hehe

ninie_azriena said...

owh..makin hebat dato' siti kita nie.. :)

cx's said...

tanjat aye tau cman jeini. huhu

cx's said...

ninie cyg. ni sume gara2 peminat dato' siti la ni. an an an.. bgslh ntk industri muzik kita. =)

cman jeini said...

tanjat ekk...mail lambung gertak nihh..
takpe nati abg mamat kalit commnt..hahaa

cx's said...

hehehe. abg kawasan seh. huhu

cman jeini said...

ayahde takpat dtg..kene langar gan org,naik besikal..hehe

cx's said...

hehe mule dah kan. hehe

cman jeini said...

haaahhaha...soryyy..manis tak kurmaa inii,syg nye pangai sy yg tak brape manis..hehe

cx's said...

heheh takde la cmtu cman jeini

cman jeini said...

ermm..gurau jeh..smbil tgk MhrjLwk nih..hehe

NasZ said...

tak penah tahu pun..dulu minat gak, skrg dah kurang..

MOHD NASER.com

cx's said...

ok cman jeini

cx's said...

knp dah kurang NasZ?