Sunday, July 10, 2011

Dato' Siti nak study dekat UiTM?

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 26
hye korunk. wah!! teruja gitu dengar berita ni. heheh sedang aye syok-syok bw orang. tiba-tiba aye ternampak Chegu Zubir update entry beliau tentang Dato' Siti Nurhaliza nak join UiTM?? pergh.. beliau nak study dekat UiTM la weh.. bangge tak? hahah. baru je aye angan-angan cite pasal Warga UiTM vs Dato' Siti Nurhaliza .. tup2 jadi plak kes ni kan. huhu.. korunk nak tahu lebih lanjut? korunk leh bace kat blog chegu zubir ni sekarang ok? =) teruja gitu. yelah UiTM di Hatiku kan.

Chegu Zubir
ceclick kalau nak baca pasal Dato' Siti dan UiTM k. =)

hehehe. tak sangka.. yelah seperti yang korunk tahu.. semalam 9hb Julai.. Dato' Siti ada promotion Simply Siti dekat UiTM Shah Alam kan di dewan DATC yang kami semua konvo before this pada 19hb Mei. heheh. bangga sekejap. pewitt.. =)

picture from Dato' Siti's fB
orite.. selain itu, korunk nak tahu lagi tak? haaa.. sekarang ni .. Dato' Siti tengah mencari bakat terpendam korunk. tapi kali ni berbeza sebab Dato' Siti tengah cari bakat korunk tiru artis/idola korunk. haaa. suke tak? suke tak? haaa.. suke la tuh. hehehe okay.. kalau korunk nak tahu lagi update pasal ni.. korunk leh lah join fB Dato' Siti dekat Siti Nurhaliza Tarudin Official ... 

Idolaku =)

eh sat. aye ni actually takdelah minat sangat dekat Dato' Siti tapi ntah kenapa sejak akhir-akhir ni.. asyik lah cerita pasal Dato' Siti. huhu.. <padahal minat gilak.. saje taknak ngaku. haha> okaylah korunk. hope korunk sukalah dengan berita ni. =) 


Minat itu merupakan satu dorongan
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

No comments: