Monday, July 4, 2011

Jom Join Bloglist Wacanaku

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 11
haaa.. lame tak join apa-apa yang dianjurkan bloggers Malaysia ni. so. ni ari nak join. korunk? jom la follow~


STEP 1 :
buat entry tajuk "Jom Join Bloglist Wacanaku"


STEP 2 :
tempek header beliau dan link ke blog beliau

Wacanaku
click kalau rasa nak join


STEP 3 :
beliau tanye, kenapa nak join?

__sebab, aye tak pernah lagi join apa-apa yang wacanaku buat .. hehe btw, aye nak collect ramai kengkawan dalam dunia bloggers ni. so, cam biasa.. dapatlah tukar-tukar pendapat, pandangan dan pengalaman. __


STEP 4 :
beliau suruh tag seorang 

Tags


STEP 5 :
beliau suruh tinggalkan link entry dekat blog beliau.


STEP 6 :
siap! erk~ 


menuju puncak. huhu
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

3 comments:

iyan shazlind said...

assalamualaikum..
lama tak mengomen kat blog ni...cam best je..nak join la :)

cx's said...

hye iyan!! =) anda di alu2kan ntk komen bile2 mase. hehe. thanks. n jom join ramai2. =)

SheyPull said...

JOM LA VOTE UNTK SAYE...PLIZ....


AWK2...AWK BAIK HATIKAN,LEH X VOTE UNTU SAYE...

JOM singgah blog saya nak... eh pilihan raye dah mule ke? kat mane? isk...owh....