Friday, July 8, 2011

Juara segmen cx's : bloglist UiTM di Hatiku

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 23
hye bloggers!! how are you today? yeah!! inilah hari yang dinanti-nantikan oleh para pejuang UiTM. ceh.. padahal segmen cabok jerk an. hehehe. okay. aye nak kasi tahu siapa juara segmen aye ni.. pada yang tidak terpilih .. jangan sedih.. aye telah letak anda semua dekat bloglist UiTM di Hatiku .. =) aye hargai perjuangan anda untuk join segmen aye. ceh.. koya plak .. huhu.. 

orite.. macam yang aye cakap .. aye akan pilih dua orang pemenang.. sorang perempuan.. dan seorang lelaki.. sebab-sebab aye pilih depa? korunk leh nilai sendiri kenapa ok.. =) 


UiTM di Hatiku - Lelaki


click banner if you want to know

sebab aye pilih beliau :
beliau telah menyatakan bahawa beliau bangga menjadi warga UiTM sebab UiTM merupakan salah satu Uni yang terbaik di Malaysia.. turut diceritakan tokoh-tokoh yang merupakan produk UiTM sendiri.. dan antara ayat yang menarik perhatian aye "aku bersyukur sangat sebab UiTM still amek aku belajar balik even Asasi aku xlepas" .. "tanpa UiTM, aku xtawla aku kat mane sekarang." nampak tak apa yang cuba beliau sampaikan? betapa bangga dan bersyukurnya beliau kepada UiTM.. inilah warga yang mampu menaikkan lagi nama UiTM kita. korunk boleh click banner beliau if korunk nak tahu apa yang disampaikan kebanggaan beliau terhadap UiTM. btw, congratulation.


UiTM di Hatiku - Perempuan


.perfect harmony
click banner if you want to know more
sebab aye pilih beliau:
aye tertarik dengan kata-kata beliau yang boleh dibanggakan.. aye tak tahulah ni ayat atau puisi atau falsafah dunia. hehehe.. tapi sangat terbaik! btw, congratulation.

diriku bangga menjadi warga UITM kerana ....
darah yang mengalir di badanku adalah darah melayu.
jangan di pandang hina daku yang berjiwa bangsa.
jangan kau cemari haty nurani yang cintakan tanah air
disinilah pengabdian insan yang terbela
disinilah janji dituntut untuk anak bangsa
ruang legar penuntut ilmu yang setia
agar menjadi pengggaris dunia di hari muka
kerana dirimu melayu aku tercipta .;)


okay korunk. itulah dia pemenang kita..  yang lain tidak terpilih tidak mengapa k.. after this, if aye buat segmen lagi.. sudi-sudilah join ya.. =) orite.. btw, to both of the winners.. please leave your fon number dekat komen box aye ye.. aye nak kasi hadiah sepertimana yang aye janji.. korunk don't worry la kan takut orang curi number fon korunk. heheh.. kan komen box aye tu perlu di approve before published.. so, don't worry.. only me know it. so, jangan lupa bagi number k. =) upst.. korunk janganlah pulak bagi number fon rumah.. itu nak buat ape kan.. kasi number handset korunk lah ye.. =) 


UiTM Usaha Takwa Mulia
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

10 comments:

Gadis Kecil said...

tahniah pada pemenang. kami sayang UITM.
esok nak pegi uitm, dato' siti datang. hee ~

cx's said...

hehe Gadis Kecil. sempat lagi promote kan. huhu.. nty wut la entry psl dato' siti dtg tu ye. =)

ked said...

alahaii~~trlmbt nk join..td BW trnampak blog ni..tu dtg tu..huhu..nk msuk bloglist bole?

cx's said...

alahai ked. =) comelnye permintaan.. tk boleh la awknye.. =) da terlepas. if after this aye buat segmen.. jom la join ye. =) btw thanks!

NasZ said...

thanx sudi singgah..

ni link tutorial camne nak letak link kat komen..

TUTORIAL : LETAK LINK DALAM KOMEN ...

I do I need Iman said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah gila tak sgkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! thnx syg. teruje tgk!!!!!!!!!!!!!!!! lagi syg uitm.;p

cx's said...

yeah! tq NasZ!! =)

cx's said...

alolo.. I do I need Iman. comel eksaited die. hehe

bombay said...

OOOOOMMMMMMMMGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!tQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ!!!!tq ayeEE!!!sory baru on9..bz td..:)

cx's said...

alolo bombay.. btw. thnks too sudi join. rezeki la tu.. btw, jgn lupe number fon! =)