Friday, July 1, 2011

kenapa entry aye dekat bloglist member tak dapat update?

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 3
hye everyone! morning. aye nak tumpang tanya actually for this entry.. I have one problem that really make me sad.. hurm.. boleh siapa-siapa tolong tak? 

actually camni, ada member aye letak aye dalam bloglist beliau.. tetapi bila aye cek .. entry aye tak update pon dekat bloglist beliau itu sungguhpun aye dah update sehingga ke saat ini.. contoh? okay, tengok sini .. 

nama bwh skali dgn entry lama

entry 2 days ago??

ade sape2 boleh tolong aye tak? actually sangat sedih. tqvm if korunk tolong.  hope so dapat settlekan problem ni.. sangat berharap. 


malu bertanya sesat jalan
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

5 comments:

Farhana Jafri said...

ermm aye ad tukar link ke?? slaluny jd mcm tu klau tukar link je..

jemput singgah ANASAURUS :)

cx's said...

ya. maybe cuz before this aye terupdate ape ntah .. kne verify word. so, ituler jadinya. hehe. btw, thanks for u concern . =)

Gelugoq said...

mencari resolusi

cx's said...

resolusi tercapai. =)

NA StuFF said...

awk...sy pn ade mslh mcm awk..boleh awk drop kt blog sy bg penjelasan tk..sy tk tau dh nk buat mcm mana..

jd lepas sy tukar url blog sy tu..tk tau dh nk buat cmne..

www.nurulazieyan.my