Thursday, July 7, 2011

my lucky follower 142!

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 20
selamat petang korunk.. haaa.. my lucky follower? heheh yeah mari aye cite kesah beliau... blog beliau si Gadis Kecil ni actully follower aye yang bertuah sebab beliau jadi yang ke-142.  haaa. kenapa number tu bernilai buat aye? heheh. ade lah kan.. taknak lah share dengan korunk.. privacy.. aye kan retiss. erk~

beliau ini jugak merupakan pelajar UiTM .. dan beliau dengan berbesar hati join segmen aye.. so, thanks a lot to her.. =)  bukti beliau adalah follower ke-142? yaa.. here i give you my dear.

click for the best view

click kalau nak jumpa beliau

okaylah. itu sahaja. btw, thanks a lot to her.. sudi klick button follow tu. heheh. =) mesti korunk kate.. eleh.. dia follow pon sebab nak join segmen yang ade rule soh jadi follower tu.. aish korunk ni.. dah tuah dia kan.. yelah .. tuah ayam nampak di kaki.. tuah manusia siapa yang tahu? so, jangan jeles dengan beliau.. =) adios~


sahabat blogger banyak membantu
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

2 comments:

Gadis Kecil said...

Ya Allah. terharu nya....rasa nak nitik-nitik air mata dah ni. sob3 ~ tak sangka pulak kan bole jadi lucky follower cx's! Tenkiu sangat dear =)

*blushing*

cx's said...

alolo.. blushing gitu. comel! btw, thanks to u first la dear! =)