Sunday, July 3, 2011

my lucky follower! =)

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 10
wah.. untuk bulan Julai dah ada 10 entry? hehe. okay.. ape yang aye nak share kat sini adalah.. aye nak cite pasal follower aye yang ke-100 .. heheh thanks a lot for her cuz click that button. =) 

so here, i announce .. the lucky person is ..

! Belog Vs Diari !
click here =)

she just need me to call her as MUI.. the simple and nice name.. orite.. cerita serba sedikit berkenaan Mui.. she's from Sibu Sarawak .. umur? eh.. kalau nak tahu.. tanyelah Mui.. tuh pegi klik header Mui and you will know.. =) actually Mui is Chinese .. Mui sekarang study lagi dekat MAHSA Kolej under SPA.. 

okay.. sempena dengan follower bertuah ke-100 ni.. aye nak kasi beliau hadiah.. korunk nak tahu hadiah ape? aishh.. mane boleh tahu.. Mui je yang leh tahu. kih3.. tulah.. tuah ayam nampak dikaki .. tuah manusia?? tiada siapa yang tahu kan? so, beliaulah follower bertuah aye pada malam ini.. =) 

so, waiting for your gift tomorrow dear!! =) lot of love for you.. ohye.. blog ni bukan sekadar share knowledge .. cari kawan dan berkawan.. tapi dalam masa yang sama actually kita telah sahut dan menyokong 1Malaysia.. so, bertuah kan kita sebagai rakyat Malaysia? =) 

jom terjah follower bertuah aye : http://bibie-mumui.blogspot.com/  ... tqvm dear!! =)


1 Malaysia =)
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

4 comments:

mumui said...

heheh... thanks dear! =)

cx's said...

thanks to u first !! =)

AZTIQAH said...

chomel la heder dia kn :)

cx's said...

hehe betul tu!! btw thanks sudi komen