Monday, July 18, 2011

nak suruh orang BW & singgah blog kau tapi kau dok setting "this blog is open for invited readers only". pe cer?

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 47
hye readers. lama rasanya tak update entry, ceh. padehal semalam dah update tapi sekarang makin kurang update because takde idea. okay, aye today nak share something, fyi, semalam aye dok BW rakan-rakan sahabat blogger .. yelah, link bloggers berjuta-juta telah disenaraikan, so, rugilah kan kalau tak singgah.

orite, bukan itu yang aye nak cerita. tapi, sedang syok-syok bukak new tab untuk semua link.. ada dalam empat blog aye buka ikut round supaya senang nanti tak payah nak tunggu loading yang maybe makan bertahun-tahun lamanya sebab banyak sangat ternak widget sampai berkilo-kilo an.. so, aye pon new tab jer semua..

dah buka new tab banyak-banyak, loading satu hal, lagu pun satu hal, background blog pon satu hal, tapi itu aye tak brape nak kisah sangatlah kan, privacy orang lain. so, let it go. paling aye tak fahamlah kan.. bila aye tekan satu link yang ada dekat sahabatblogger.net  .. tiba-tiba aye dapat camni *rujuk gambar ye

just click to grow me up

haa. camno? kalau hang nak private blog korunk, tak payahlah letak link korunk dekat link SB tu.. aye bukan marah atau apa tapi aye tak faham, apa motif letak and ask readers to stop at your blog but you already setting your blog. wasting time lah kawan. aye minta maaf pada blogger tersebut jika anda rasa itu anda. tapi cuba anda setting semula blog anda. nanti siapa yang rugi bila orang tak singgah blog? anda jugak kan? so, take action. mane tahu blog anda menarik minat readers and diorunk pun click button follow.. siapa yang untung? trafik pun naik babe. so, tak rugi kalau anda setting semula. :) harap tiada yang berkecil hati. tata~

teguran membina itu mampu membaiki kelemahan
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

3 comments:

riben putih said...

pernah kena mcm ni...urm rugi la wat setting cmtu.

bombay said...

dye terlupe dah tuka la tu kot..hehe

cx's said...

riben putih : yaa.. rugi. :)


bombay maybe :)