Thursday, July 7, 2011

please link your blog's name.. easy to follow you back.

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 21
simple je entry aye ni.. dan aye taknak pon cite camne nak link korunkya blog's name jadi cam lam gambar kat bawah ni.. sebab apa? sebab aye tak rasa itu idea aye sendiri cuz aye pon tak tahu before this. so, if korunk nak tahu.. sila ke MUSICBRILLIANT.COM .. beliau ada tunjuk cara-caranya ..


musicbrilliant.com
click jer header beliau 


contoh link - click for the best view

okay tawan-tawan.. jangan lupa link tau.. senang aye nak follow you back.. tqvm!! ohye.. thanks a lot gak pada sumber utama aye --> MAR


blogging mampu meningkatkan ilmu kita
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

14 comments:

shiema sufian said...

shiema seuju :)

cx's said...

tq shiema sufian! =)

My Name is Mar said...

Woooaaahhh~~
Comel lah orang dalam header tu.. Siapa ek??
Ha-ha-ha:D

cx's said...

erk. jgn nak perasan lebih2 la Mar. btw thanks a lot!

Pendamba Mawar said...

baik la..:)

nur said...

betul tu..

ALL IN ONE

JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
JOM KE: ALL IN ONE

cx's said...

haha pendamba Mawar. =)
btw, thanks too to nur. =)

iMBobo said...

stuju! :)

cx's said...

tq iMBobo =)

Gadis Kecil said...

itu link saya ker? hihi

*pengsan 2 minit* ^_^

cx's said...

haha. pengsan 2minit? comel la! siyes comel! =)

Gadis Kecil said...

lari-lari datang sini. jom komen entri ni jap!

ada 4 min lagi ni.

yasmin said...

Macam Ne Nak Tengok PelawaT Terkini Tu Eh ?

cx's said...

dekat gengblogger. =)