Monday, July 11, 2011

readers translate your writing?

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 30
good nyte everyone.. hello readers.. =) for this entry, I just want to share with all of you about my experience.. about what? when readers try to translate my writing using Google translate?.. huh.. excited you know? =)

page views by countries for now


alright, I can prove to all of you.. how? try click this link Google Translate cx's writing  .. you will know about it after you see by your own.. so how? I was very happy when there are readers willing to read my writings and my most excited when people try to translate my writings .. Ya Allah. I'm very happy ..

Google Translate

cuba anda bayangkan, apabila adanya pembaca yang cuba ikuti perkembangan anda walaupun dalam bahasa melayu bagi setiap penulisan anda itu? terharu tak? for me, i was very happy and excited. bukan aye bangga berlagak tapi rasa happy sebab penulisan aye ni dipandang.  maybe ada antara anda kata.. aye ni poyo je lebih kan.. takpelah, aye tak pernah kisah. kita manusia kan.. "rambut sama hitam tapi hati lain-lain" .. so, aye dapat terima.. =)

Traffic Sources 

okaylah, aye just nak ucapkan ribuan terima kasih kepada pembaca yang sudi membaca blog aye. tak kisahlah anda siapa pun, jika penulisan aye ini menyimpang atau salah dimana-mana, silalah tegur.. jika anda suka.. terima kasih aye ucapkan.. =) 

actually, aye suka tengok stats blog aye.. lebih-lebih lagi traffic sources.. aye sangat suka tengok.. aye nak tahu pembaca-pembaca sekalian yang singgah dekat blog aye ni semua asal daripada mana. yelah, rasa teruja kan bila ada yang sudi singgah dan follow each entry kita? rasa dihargai .. btw, thanks a lot! =)


hargai mereka yang menghargai kita
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

2 comments:

NasZ said...

Sama-sama.. Nak GCB..haha..

MOHD NASER.com

cx's said...

aish. maen2 an NasZ ni. huhu.. btw thanks! =)