Wednesday, July 20, 2011

Segmen cx's : geng UiTM by campus

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

_STICKY POST _

sharing number 51
hye readers. today cx tiba-tiba dapat idea. disebabkan cx ni sangat sayang akan UiTM ..  ceh! macam dia sorang ada U kan? huhu. btw, disebabkan cinta terhadap UiTM, cx dapat satu idea. before this cx buat segment Bloglist UiTM di Hatiku. dan ramai yang cakap duedate awal sangat. so, cx bagi korunk due sebulan untuk segmen ni.  oryte, segmen ni simple sangat. cx nak kumpulkan para blogger from UiTM by campus.

1. Follow my blog
2. Make sure you are UiTM's product - never mind if you are ex-UiTM.
3. Create new entry for this segment
4. Title - 'Segmen cx's : geng UiTM by campus"
5. Put my header and link to this entry

right click + save image as
6. Answer my questions

    *UiTM campus mana - cth^ UiTM Jengka, Pahang.
    *your course there - cth^ Diploma in Accountancy
    *Part berapa - cth^ Part5
    *Tag members if you want
*link your entry at my comment box

itu je rules yang perlu diikut.  cx akan buat satu entry khas untuk korunk mengikut kampus korunk ok. so, from there, korunk leh dapat tahu yang korunk ni actually satu UiTM or not. :) selain tu, kalau dah satu campus, then tetiba satu course, leh gak korunk buat bisnes an? cam biasa lah, kalau dah product UiTM.. tentu korunk tahu bisnes ape kan? dari sini gak korunk leh kenal junior senior. or maybe super duper senior .. hope so ada yang sudi join .. :) tq!

*duedate : 20th August 2011 (Saturday)
11:59 pm

UiTM di Hatiku
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

205 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 205 of 205
~Budak kecik punyer bl0g~ said...

Bangga dgn UiTM, saya JOIN!!!
http://azimahjamial.blogspot.com/2011/08/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

('',)
Biar ape p0n org kate..biar org pandang rendah dgn UiTM, saya tetap percaya...UiTM melahirkan insan2 yg berjaya dan x lupa diri serta bongkak.
Jika anda berstatuskan pelajar U gempak2, hebat2...tapi, bangga diri...tak guna gak.

azzaharul azem said...

ZZ di sini join segmen ini...!

http://azzaharulpreciouslife.blogspot.com/2011/08/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

Dr. LuRVe said...

BLOGGER AREA dh join>>> WOOT WOOT

http://xxdrlurvexx.blogspot.com/2011/08/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

yana said...

Yana join ye...tak leh lps klu pasal uitm...heheh

http://almiraalwani.blogspot.com/2011/08/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

LittleGurl said...

alahai kite terlepas this contest -_-"

«Oldest ‹Older   201 – 205 of 205   Newer› Newest»