Friday, July 8, 2011

TAMAT sudah segmen cx's : bloglist UiTM di Hatiku

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 22
hye everyone. good night! =) kenapa tak tito lagi ni?? hehe.. <padehal yang siblogger ni pon same. huhu> orite.. aye just nak isytiharkan .. ceh.. koya plak. okay.. actually segmen cx's : bloglist UiTM di Hatiku telah pon menutupkan tirainya sebentar tadi tepat jam 11:59 pm pada 7hb July 2011.. Alhamdulillah


aye nak ucapkan jutaan terima kasih pada yang join.. even student UiTM sangat ramai tapi kekangan masa tidak mengizinkan mereka untuk join. yelah kan.. aye faham.. kita pon sekarang dah berbeza time zone untuk diploma dan degree kan? budak-budak degree bolehlah update and join semua segmen kan.. yelah.. cuti.. budak diploma?? bertungkus lumus siapkan assignment .. pergi kelas tiap-tiap hari.. =)

okaylah.. btw, thanks a lot to all of you contestant .. kat sini, aye nak listkan mereka-mereka yang join segmen aye ni.. ohye, actually aye cakap nak buat bloglist untuk warga UiTM lelaki dan perempuan kan? okay, disebabkan penglibatan mereka yang lelaki itu kurang .. makanya aye gabungkan sahaja.. 

dan.. disebabkan ni first segmen aye.. so, aye berbesar hati untuk listkan semua yang join ni dalam bloglist tersebut.. yeah!! sila tepuk tangan!! hehe. even tak ramai yang join tapi Alhamdulillah. pengalaman kan. =) okaylah, antara mereka-mereka yang merupakan warga UiTM adalah seperti berikut :



okay. itulah antara warga UiTM yang sudi join segmen aye ni.. yelahkan tak banyak.. aye bukannya banyak follower pon .. sikit-sikit je.. so, inilah hasilnya. btw, thanks a lot to them! lot of love .. 

untuk para pemenang? aye dah ada dah dua orang yang menang tuh... tapi next entry lah ye.. =) okaylah.. selamat menerjah apakah yang mereka cuba express their feeling bout UiTM.. tq!


wujudmu disini di tanah anak merdeka
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

14 comments:

bombay said...

xpe..laen kali boleh buat segmen laen plak..mesty ramai join..:)

cx's said...

InsyaAllah. =) btw thanks bombay! =)

Beeha B. said...

eh tak sempat nak join. hehehhe...

cx's said...

juz can give u a big smile Beeha B. =)

Gelugoq said...

kekangan masa, setuju 100%

cx's said...

mestilah anda setuju. hehe. kite student an. so.. mesti tau keadaan semasa. btw. thanks! =)

QaRr JaliL said...

ala..apasal x taw ni..

huhu

Selesema menggamit memori lalu

cx's said...

larh. tak tau ke? hehe pnt promote. =)

Gelugoq said...

haha.. welcome=)
Hanya student mengetahui perihal seorang student..
Setuju?

miss nani said...

hebat tol awak nie..hehe..bertambah maju saing sya nie.ehhe

NasZ said...

hehe..yang kedua join.hehe..

MOHD NASER.com

cx's said...

gelugoq : setuju sgt kata2 anda itu. =)

cx's said...

miss nani : heheh saing eh? hahah bgus.. saingan baik harus diteruskan. huhu jeles le tuh. kih3

cx's said...

NasZ : yaa. yg kedua.. =) btw thanks!