Thursday, July 7, 2011

warga UiTM vs Dato' Siti Nurhaliza

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 19 
hye everyone.. special hye to warga UiTM. ceh.. bangga ar tuh? hehehe. mestilah bangga kan.. warga UiTM kot.. okay. ape yang aye nak sangat share hari ni adalah.. heheh. tu tengok tajuk ar kan. huhu

Dato' Siti

okay.. actually aye tunggu je benda ni berlaku.. kalau korunk perasan.. before this.. POPULAR POST aye adalah berkaitan klon Siti Nurhaliza .. yelah.. Dato' Siti an ramai peminat.. tapi hari ni.. aye sangat hepi. hahah tak tahu ler kenapa.. actually kalau kita as a human la kan.. mesti kita akan pilih sesuatu yang kita suka rite? but when the things like this happend.. haa.. pemilihan yang bijak harus dibuat. =)


heheh.. takde motif pon actually posting kali ni.. just suka bila POPULAR POST dah menjadi kepada UiTM di Hatiku ... tiba-tiba terfikir.. blogger kita ni ramai gak warga UiTM and maybe lebih ramai berbanding dengan peminat Dato' Siti.. heheh jangan marah peminat Dato' Siti.. aye saja je ni.. nak tengok keadaan semasa yang melibatkan UiTM dan penyanyi tersohor dunia.. jangan marah naaa~



tak niat apa-apa pun.. just happy right now.  =) mesti korunk fikir an.. ntah pape je budak ni buat entry. hahah. nak banding penyanyi tersohor dengan tempat menimba ilmu.. hehe. seperti aye cakap.. aye saja je buat entry ni cuz tengah suka.. itu sahaja.. =) btw, thanks a lot pada anda yang sudi join my segmen .. lot of love to all of you.. =) 

mesti korunk yang daripada Uni lain.. meluat baca entry aye an? huhu.. mentang-mentang dak UiTM.. haish.. janganlah macam tu.. cuma aye as warga UiTM rasa bangga.. kalau korunk pon kan.. mestilah menangkan Uni sendiri kan? so tak salah kan kalau adanya perasaan semacam ni dalam diri aye? =)


Bersatu kita warga UiTM
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

8 comments:

fazrenaaliani said...

ehh,siti nurhalija :)

bombay said...

sekali siti nak sambong study..masok UiTM..haha,,memang xbelajar la budak2..haha

cx's said...

heheh. tq fazrenaaliani sudi mention dat sweet name here. =)

cx's said...

haha bombay.. emg la budak2 tk stadi. bkn dak2 je.. pensyarah pon boleh thn gak nty. huhu

Ezzaty Hanan said...

nnt awk pergi ke karnival simply ct di induk???

cx's said...

oh ezzaty. heheh memang la tidak. hehe .. awk pergi ke?

Ezzaty Hanan said...

x.. sbb masa hari kejadian kena pergi puncak alam.. kena dengar ceramah plak kt sana...

cx's said...

ohye. hehe. pasrah je la kan. hehe