Wednesday, July 6, 2011

weh agak-agaklah kan~



Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 17
hye everyone.. huh.. weh! agak-agaklah kan. aish. korunk tahu something tak? Ya Allah.. tersentak sekejap. takde la tersentak sangat .. nak gelak pon ade.. apa jenis manusia lah yang ada di muka bumi Allah ni yerk. 

Ya Allah.. tadi sedang aye dok belek-belek Traffic sources aye dekat stats blog.. tup-tup aye jumpe ni.. huh.. 

click for the best view
haaa. korunk nampak tak ape yang depa dok search keywords dekat blog aye? Ya Allahuakhbar. ni kedengki ke hape ni? huhu.. agak-agaklah kan.. blog aye ni semua yang baik-baik belaka.. carot pon aye tak pernah sebut kat sini.. tak sampai sebulan aye jadi blogger.. dah macam-macam ragam dan belang dah aye leh nampak kat bloggers Malaysia ni.. aish.. tak fahamlah..

ade ke patot search cenggitu? dah takde knowledge lain lagi dah ke yang hampa suma nak tahu? aish.. dunia ni sangat luas.. hidup pon lom lagi sempurna dengan pengalaman lain .. pengalaman ni jugak yang korunk nak an? apelah jenis manusia .. hidup di muka bumi Allah ni.. Allah suruh cari ilmu untuk kebaikan dunia dan akhirat .. tapi yang jenis camni plak? sape yang jawab? terpulanglah kat korunk.. tapi jangan disebabkan nila setitik.. rosak susu sebelanga.. 1 blogger 1 Malaysia la beb.. 


ilmu Allah itu banyak lagi yang berfaedah
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

20 comments:

Bui Idzra Ryn said...

haha..mcm2..bui tak pernah lagi jumpa yg pelik2 camni kat blog bui..^_^

cx's said...

haha. tulah kan. dunia kan.. macam-macam orang.. =) btw, thanks sudi komen.

syahz89 said...

org skrg...mcm2...

cx's said...

hurm. tulah kan syahz.. macam2. terima je lah. btw, thanks sudi komen. =)

Taufan Bin Ribut said...

ko ni mesti rajin mencarut kaqt blog kan?bhahaha..


Entri terkini : Sayang,bil air dah tertunggak ni.Bile nak bayar(18sx)
Entri sebelum :eh (amacam pendek tak tajuk entri aku)
Watch my video songs ^_^

hunnyAPIS said...

sabar je laaa :(

cx's said...

hang memang tak syg mulut kan @Taufan Bin Ribut.. huhu. btw, thanks

cx's said...

tq hunny APIS sudi komen here.

bombay said...

nak buat macam mane..tangan orang, xboleh nak halang..haha..biala org tu bahagia..haha

cx's said...

yup. but sometimes.. they must think twice before make something bad. =)

Faraa Eiman's said...

haha , dorang jmpe ke tak perw dorang cari ?
saba jep la
#ishh (:

cx's said...

hehe. ofcuz la takde syg. blog aye suci tau. btw thanks sudi komen. =)

iMBobo said...

haha mcm2 lah manusia..

cx's said...

duniawi kan IMBobo.. =) btw thanks sudi komen

HAZWAN17 said...

apa la main intai-intai pulak hehe..
sape la cari keyword macam tu kan

cx's said...

tula kan hazwani. takde kije cari kije. tp tak berfaedah. btw, tenx share komen kt sini. =)

Mejuez said...

tetiba plak ada port seacrh zina termasuk dalam blog awak.. :D eehehe

cx's said...

tulah kan Mejuez .. tk memasal jerk.. =) btw tenx sudi komen kt sini

Mejuez said...

heheh kekadang kita men search jew dekat pakcik google ni.. apa yg kluar kita main redah je.. :D

cx's said...

haha. dan tak memasal mencemar duli yang maha mulia para bloggers an? huhu