Wednesday, August 17, 2011

Bila Bertemu Mu

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 49
hye korunk. cx takde mood nak update blog actually :) tapi tiba-tiba rasa blog dah bersawang even baru one day. heheh. *koya. okay, entry ni sangat simple cuz cx nak share satu lagu ni. cx sangat suka dengan susunan lirik dia .. ada kaitan dengan kehidupan cx. so, cx suka lah kat lagu ni. hehehe. jom layan ~


Lirik 

Kau tahu betapa ku sayang padamu
Kau tahu betapa ku fikir tentangmu
Cinta aku.. dapat hadir dalam kamu
Kan ku buktikan kataku ini

Kau tahu betapa hebatnya cintamu
Kau tahu betapa tewasnya diriku
Jika dulu banyak cinta yang mendatang
Ku kan tolak..
Kerna ku mahu

Chorus
Kau satu dalam sejuta
Kau tiada tandingan lagi
Hanyalah dirimu
Yang damainya kasih
Untuk diri ini yang 
Dah lama tak mengenali cinta

Ke mana saja ku pergi
Takkan jumpa sepertimu
Kerna diri ini sukar menerima
Erti cinta murni...
Bila bertemumu...

Ulang Chorus

p/s : 
lagu ni khas untuk someone yang amat cx sayang seumur hidup :')
sorry cuz entry cx semenjak kebelakangan ni agak suram dan tidak berunsurkan knowledge. problem love to color my whole life :) 

Kesempatan itu diberi agar manusia mengerti erti kehidupan sebenar
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

3 comments:

My Name is Mar said...

I love U too..

NasZ said...

jangan stress sangat. bertuah orang tu.

MOHD NASER.com

Sekamar Rindu said...

salam..

lagu yg terbaik.....