Saturday, August 20, 2011

BLOG PILIHAN SAYA IALAH ..

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 61
segment bermula. cx perlu pilih 10 blog yang menjadi pilihan cx dan kena bagitahu kenapa mengapa dan bagaimana. ahaha okay. jom mulakan :) abg ben pesan, pergi jelajah semua blog. so, silalah jujur dibulan mulia ni. heheh peace! :)

Santai Bersama BEN ASHAARI
klik sini


MIEZAH ISMAIL
cx pilih blog ni sebab blogger ni sangat suka datang ke blog cx dan leave komen dekat entry cx. huhu. peace miezah!! :)

2. http://pinkexia.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
BELOG KORIE
cx pilih blog ni sebab cx suka header beliau. sangat smart! first time masuk blog ni and teruja tengok header beliau .. kreatif. :) and blog beliau pon sangat simple cuz putih and suci. cewah! senang nak baca dan tidak sesat untuk terjah entry lama-lama :) hehe. nice setting!

3. http://www.alyaesprezzo.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
CELOTEH SI ALYA
cx pilih blog ni sebab cx selalu singgah kat blog beliau jadi silent reader. hahah. pernah kot komen tapi ala-ala segan gitu. lagipun cx suka layout blog dan header blog beliau. smart! :)

4. http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
NINIE AZRIENA
cx pilih blog ni sebab beliau banyak mengajar cx dalam dunia blog ni. beliau banyak kasi tunjuk ajar dan tak jemu jawab persoalan cx yang bertalu-talu dengan muka tak malu. huhu peace ninie! :)

5. http://maszull.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
MAMA MASZULL
cx pilih blog mama sebab mama sangat peramah dan tak kisah berkawan dengan semua blogger. Mama tak pilih kasih untuk follow sesiapa pon dan mama rajin tinggal jejak :) tq mama!

6. http://mynameismryna.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-belog-dengan-segera.html
MARY ANN
cx pilih beliau sebab beliau sangat rajin datang blog cx dan leave komen dengan sukarelanya :) tq mary ann :) peace!

7. http://kederatmuda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
KEDERAT MUDA
cx pilih blog ni sebab cx tak tahulah kenapa bila kemana je cx pergi or apa sahaja yang cx buat, mesti dan confirm cx pergi ke blog beliau. cx tak tahu mana datang sumber untuk cx sampai ke blog beliau. heheh peace! :)

8. http://auliasurihani.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
AULIA SURIHANI
cx pilih blog ni sebab heade beliau sangat comel! siyes tak tipu. cetengok :) cx suka benda-benda yang comel. :)

9. http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
WANIE ARIFFIN
cx pilih sebab cx selalu nampak beliau dekat blog cx. melekat jerk. hehehe. and cx cam header beliau yang polkadot tu. heheh.

10. http://adramycien.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
AMANINA NASUHA
cx pilih blog beliau sebab suka color blog beliau yang kehijauan tu sebab sejuk mata memandang. yelah kan, cx ni rabun. haha. 

okay dah siap! eheheheh. akhirnya .. jauh perjalanan tau mencari mereka ni :) seramai 200+ orang yang join. gamaknya tak singgah jiran-jiran baru? rugi la weh. huhu.

Bersabar itu mampu memberi kenikmatan yang tidak terhingga
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

15 comments:

mary ann ;) said...

thanks CX sebab sudi pilih belog saya! ;)

lebiu! heee ;)

Alya EsprĂ©zzo™ said...

eheheheh..terima kasih CX! kalau singgah tu tinggalkan laa jejak..hehe tayah memalu, ngee :D

Saiazuan said...

rajin tul :D

miss inna said...

singgah sini..nak tengok blog pilihan awak...^^

ninie_azriena said...

weeee..malu lah saya =___=
tanks cx..ni makin ssssssyyyggggg nie :)

ella said...

Melawat cx jugak..=)

Kakkoii said...

BLOG ANDA TELAH MENJADI PILIHAN SAYA. KENAPA SAYA PILIH BLOG ANDA ?

baca dekat bawah ni:

http://kakkoii-me-tag.blogspot.com/2011/08/ok-di-bawah-ini-tersenarai-10-blog-yang.html

ella said...

psst check it out ANDA TERPILIH
http://belogella.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

Izzul Amir said...

sy pilih blog ni :)

nurul atikah said...

BLOG ANDA TELAH MENJADI PILIHAN SAYA. KENAPA SAYA PILIH BLOG ANDA ?


http://eqakucinta.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah-segmen-abg-ben.html

K O R I E said...

salam awk,
tq sbb pilih blog korie
nak kata xseronok msti la sronok..
btw..
thank skali lg sbb pilih my blog!

penat baru balik kerja..
segmen pilihan ni pon korie xbuat lagi.

AzatLazat said...

mak ai kenapa jadi macam tu
seram rasanya nih
kakaka
thanx ye pilih blog kederat muda tu
sangat sangat hargai
:)

Amanina Nasuha said...

thans sbb sudi pilih belog belalang..heheh

miezah said...

peace jugak cx's ..

FAUZIAHAHMAD said...

singgah sini...:))