Monday, August 22, 2011

Contest Gaya Awesome

Bismillahirahmanirahim
Assalammaulaikum w.b.t

sharing number 82
join contest ni sebab cx ada bela pet. so, sangat eksaited and actually before this cx terfikir nak buat contest ni dan memandangkan fof dah buat, so, cx join dengan semangatnya! yeahaa~ 

klik sini
Nama kucing cx ni adalah SAYANG :) 
berusia dua tahun pada hari raya ni 
mempunyai lapan ekor anak
tetapi yang dijaga cuma dua ekor sebab yang lain dah bagi pada orang.
so, dekat rumah ni ada tiga ekor kucing :)

menggedik. haha

sayang tengah tidur ni. cx candid :p

sayang tengah tidur jugak. dia curi selimut cx. huwaaa~

haa.. itu dia gaya awesome SAYANG. :) hope so terpilih. cewah. harapan menggunung tinggi. kih3.. :) okay baii~

duedate :
26 Ogos 2011
23:59 pm

sayangilah haiwan didunia ini
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

5 comments:

AwieKashi said...

wow,,,comel giler....!

cx's said...

@AwieKashi hehe. comel kann :)

AwieKashi said...

memang awesome!! huhu

Sekamar Rindu said...

salam..cx,

sungguh comel kucing tuuuu..

family of fur said...

tq join..hehe..

comeynye syg tu.. bambam tol..hehe