Monday, August 8, 2011

CX Dapat Hadiah Birthday!

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 19
Hye peeps. :) Sihat? Hope so sihat hendaknya. Entry kali ni sangat simple. Actually today 8.8.2011 merupakan tarikh kewujudan blog cx untuk tempoh dua bulan. cx mula jejak kaki dalam alam blog ni pada 8.6.2011. Alhamdulillah, banyak ilmu cx dapat melalui blogging ni.

Actually entry tak berapa nak happy sebab something happend to my heart. Cian dia. Cx pon tk tahu kenapa. But, ignore it and give it a time.  Oryte, sempena hari yang gile poyo macam bagus untuk blog yang baru dua bulan ni, cx dalam keadaan dan masa yang secara kebetulan, cx dapat hadiah daripada Mr.Mar .  Hadiah apa? okay, actually semua orang dah dapat. cx jer yang baru terkinja-kinja happy dapat. Tambahan pula dapat hadiah special.  Jom tengok. 

Banner Special *copy paste jap
iC Blogger Club

Haa. itulah hadiahnya.. Thanks a lot to MUSICBRILLIANT.com for a gift.  Really appreciate it.  Before cx melabuhkan tirai, cx nak gak kasi tahu, FOLLOWER untuk tempoh dua bulan ni mampu menarik seramai 452 orang. Terima Kasih sudi tekan button biru tu. :)

You Are My Souls
Okaylah kawan-kawan. Selamat menunaikan Puasa dan Selamat Hari Raya! abaikan.  Terima Kasih kepada semua yang membantu dan menyokong cx. erk. Ucapan award ke ni? grrr~ ok bai.

Orang Berbudi, Kita Berbahasa
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

10 comments:

HAFIZAH HAIRI said...

waAh bestnye dpt hadiah . huhu
dlm msa 2 bln 400++ . fuhh ramai 2 kmbar . :)

cx's said...

@Hafizah my kembar best kan :) Alhamdulillah. itu pon berkat segmen jgk :) tq sygsss~

~miss dyeLa~ said...

tahniah...
:)

HAFIZAH HAIRI said...

2 r . alhamdulillah .
kalau rajin mncube . sure dpt. hehe

Popoi said...

wah,,, ade hadiah,, ehhe

Murnie said...

TAHNIAH CX!!!!!

NasZ said...

wah..dapat id card blogger. hehe. tahniah2.

MOHD NASER.com

SoLy SoLicious said...

tahniah CX.........

AIEN NOT ALIEN said...

tahniah cx...dalam masa dua bulan berjaya dapat ramai followers..

dapat id card blogger lagi..hihi.

My Name is Mar said...

Thanx for the BACKLINK:)