Sunday, August 14, 2011

Kad Raya dah ready!! :)

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t 

sharing number 45
hye peeps. selamat berbuka dan bertaraweh :) cx kali ni entry suka-suka jerk.  ada jerk idea tapi saje nak share life sendiri. huhu. tadi cx keluar tau .  cx nak beli kertas pembalut hadiah. then tiba-tiba cx ternampak kad raya. sangat comel tau korunk!! rasa nak collect jerk banyak-banyak. huhu.. 

pinjam daripada abang google ;p
sangat comel kad-kad tu. simple tapi cute. geram.. ggggrrr~ dan kad tersebut cx beli khas buat korunk yang sudi terima kad raya daripada cx :) terima kasih sudi terima kad raya tak seberapa tu nanti :) korunk yang lain dah join belum? kalau belum, sila klik SINI .. jemput tau join. 

kemungkinan besar jika anda bertuah dan terpilih untuk menerima kad raya daripada cx nanti, mungkin cx akan kasi duit raya sekali tapi takde larh sampai puloh hingget kann.. korunk kan budak-budak lagi.. 50sen cukup ar kan. huhu. *kidding .. InsyaAllah kalau ada rezeki korunk dan if rezeki cx lebih, korunk akan dapat la k :) terima kasih! tak janji tau :)

Salam Lebaran Bloggers!
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

6 comments:

Murnie said...

tak sabar tak sabar tak sabar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cx's said...

@Murnie heheh tak sabar ye? huhu

Pendamba Mawar said...

gud luck sapa yang join tu

+ cik | ezatiee + said...

harap harap dapat lah kad raya tu..

cx's said...

@ cik | ezatiee InsyaAllah :)

H.J said...

hehe..rajinnya dia post kad raya..hehe