Wednesday, August 24, 2011

Moment Pertunangan diserang Zombie

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

mode : Autopublish
sharing number 90
kita bila dah berkahwin nanti, mesti kita nak photoshoot yang terbaik kan untuk kenangan perkahwinan kita? nanti anak-anak tengok, rasa bahagia je kan :) cx before this pernah tau baca tentang moment perkahwinan menjadi zombie dan pelaminnya adalah keranda.  fuhh~ kita kahwin nak cantik-cantik tapi depa kasi lagi unik :) tapi kali ni, pasangan ni plak buat adegan diserang zombie ketika upacara pertunangan diorunk.

scene 1

scene 2

scene 3

scene 4


scene 5

Pasangan ni datang dari California yang nak tema pertunangan mereka adalah horor. ni baru pertunangan, perkahwinan nanti apalah agaknya idea depa kan? korunk nanti plan camne plak? :)

bila agaknya cx nak kahwin kan? haha
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

4 comments:

AwieKashi said...

sgt stylor!!!!
unique giler

hazirah kasimon said...

hoho~~ XD memang seramm.....tunang tema : nescafe XD

si cantik sally said...

haha..lucu..boleh macam tu plak..eeh diorang ni macam2 hal...........

Muhammad Syafiqqullah said...

indahnye kene serang!