Friday, August 5, 2011

Ninie Azriena ajak join BLOGLIST TERUJA

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 12
kali ni pon aye nak join lagi segala adik-beradik segment, bloglist, GA dan contest.  untuk kali keberapa ekh aye join Cik Ninie nye segment .. aye pon dah lupa. heheh. okay, syarat-syarat sangat senang. tekan jer iC Cik Ninie ni :)

ceclick to flying without wings

peristiwa paling mengujakan.. erk, betul ke tu mengujakan? heheh teruja la senang kan :)

1. Apabila blogger feymes follow blog aye. hahah. teruja gila.. :)  siapa lagi kan.. Mestilah Abg Ben .. heheh sangat teruja and semangat gila untuk biar je entry berkaitan Abg Ben follow aye tu lama-lama.  Tak nak update new entry. wah! cenggitu skali. heheh nak tahu bila kes ni? nah baca SINI  ;) *wink2!


2. Teruja apabila mendapat idea yang tiba-tiba untuk buat satu segmen dan sangat mendapat sambutan.. Rasanya Cik Ninie pun dah tahu kot segmen apa. heheh. Segmen cx's : Geng UiTM by Campus .. Sangat teruja sebab ramai gila join.  Paling membuatkan aye teruja apabila semua student yang join tu cakap "UiTM di Hatiku" .. Rasa cam tak sia-sia segmen aye ni .. eh sat. mesti Cik Ninie kate 'hek eleh, cam die sorang ade Universiti kan' . hahah. jangan jeles. :)

Due Date : 
7/8/2011 = jam 10 pm

DONE! :)
2nd Segment for Ramadhan :)
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

15 comments:

Ku Azhar said...

waaaa...bro ben follow mu...gud2! :D

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Jeles!! Hihihi

cx's said...

Ku Azhar : hehe. teruja lagi ni. huhu

MIssCt : kih3. jgn la jeles. huhu

ninie_azriena said...

wa2..ni mmg teruja sgt ni..
congrats cx. =)

tanks join segmen bloglist ninie ye =)

nashanadz said...

wah!! bestnye! popular sekelip mata hihiih

siapa mengaku ibu bagi 5 ringgit

Miss SheiLa said...

perghhh..best gile!

My Name is Mar said...

Ho-ho-ho..
Baru paham nape sume duk jenjalan ikut segmen ni..
BTW,thanks mengingatkan..
Dah tahu dah tahap ke-teruja-an kamu tu^_^

iMBobo said...

swah ni mmg teruja sgt ni hehe..bila lah die nk dtg blog iMBobo kan?hehe

.embun. said...

alalala..besh nye abg ben follow..kite abg ben 10 pon tak sudi nak berkenalan dgn kite..hihihi..teruja punya pasal kite follow kamu.kamu imejin kita ni lisa surihani la ye.hihihi

Faz said...

Untung la Abg Ben follow...huhu...owh...student uitm ye...adik CS uitm kampus puncak alam..ambil nursing... ;)

atiyahkaman said...

wah bro ben follow blog neh...nak follow jugak..:)

aliah amirah said...

OH..ni memang teruja la kan :)

eintan nurfuzie said...

huhuhu...abg ben x folo pun cik en..bertuahnyer

osHin said...

BA pon ada follow oshin..hihi teruja kan !!!

momoe said...

hensem pulak kan muka abang ben.. hehe... uitm dihatiku juga.. moe bakal penuntut kat uitm juga.. hehehe