Wednesday, August 24, 2011

Pantang betul aku dengan benda alah ni. ggrrr~

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t 

sharing number 88
satu hari suntuk cx sibuk and just autopublish my entry.  tak sempat nak jenguk blog hari ni sebab terlalu banyak meeting dengan menteri. biasalah kan, orang kuat negara. Mak Temah @ Mak Joyah punya teman kaki bergosip.  mestilah kena uruskan keadaan sekeliling.

cx dah lama nak buat entry pasal benda alah ni tapi tak buat-buat pon.  tak tahulah kenapa, seperti yang dikatakan dan dimengerti, kita hanya merancang namun hanya tuhan yang menentukannya. so, telah tersurat cx publish hari ni tentang benda alah yang sangat membuatkan cx rasa gggrrr~ *vibration melampau


cenggini, cx akan bw blog yang datang ke blog cx tau. acapkalinya lah kan because tak nak dicop blogger yang sombong dan bongkak bongkok udang. tapi bila cx bw, when i want to click some link.. tetiba terkeluar benda alah yang tak diundang ni.  sakit hati betol. taktik kotor tau suruh orang klik iklan tu. 

cx tak kisah memula tapi bila cx open new tab banyak blog and blog cx tetiba stuck untuk beberapa waktu yang dikehendaki, cx jadi kurang sukalah kan. nanti lappy boleh rosak kot. semua ni gara-gara kebanyakkannya ada iklan ni. contoh cx buka 8 blog dekat new tab. so each blog will appear the same thing. gggrrr~

actually, cx tak tahu pun link tersebut untuk iklan apa tapi tiap kali nak klik satu link ni, dia keluar dengan muka tersenyum kambingnya. selalu terkena bila nak komen that entry and nak jerit-jerit dekat kotak suara blog tu. urm. korunk pernah jumpa? atau dah selalu jumpa? atau dah bosan jumpa? gggrrr~

minda celaru :
tak tahu sumber iklan atau memang tak tahu latest version of iklan blog? *blur
nak tahu iklan apa? klik SINI

harmonikanlah rumah anda @ blog
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

9 comments:

ked said...

haa,,yg tu,,sy pon bese kene gak..die psg sndiri ke or auto psg??

cx's said...

@ked cx tak tahu. hoho

iyan shazlind said...

pernah gak kena camni...

momo said...

banyakan besabar cx..
hehehe
saya pn bnyak kali gak kena...

myr amyra said...

selalu jugakk...
tp xtau dari mana dtgnya iklan 2...

Wanie said...

ha dah bosan kene..huhu..
tuan blog tak perasan tu yg klik kotak komen & jerit kuar tab lain..kena inform diorang..

deeyamorten said...

deeya pun selalu kena. annoying tau benda tu >.<

My Name is Mar said...

itu bukan tuan blog yg psg...
memang auto kua..

Anisa Anuar said...

uihhh mmg marah ni...hehehe...