Sunday, August 14, 2011

River Cruise Melaka BANJIR!!

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 40
hye korunk. selamat pagi! seperti biasa, hari minggu.. bloggers akan stop blogging :) cuti katenya. kuar dating ler tuh. huhu.. okay, hari ni cx nak share kegembiraan dan kebanggaan .. semalam kan cx bz kan? actually cx keluar jumpa member because ada meeting for next event.

after meeting selamat dikebumikan oleh kami, cx pon malas nak balik rumah. heheh. so, cx berjalan. kui3.. tapi cx taknak pon cerita pasal tu. cx nak cerita sewaktu ketibaan cx dekat Taman Rempah, Melaka.. cx terpegun dengan keadaan kat situ. baru empat bulan tak jejak kat situ babe.. fuhh! River Cruise banjir weh.. siyes.. cetengok gambar kalau tak percaya~ :)

click to grow it up

click to grow it up


 ni gambar promote oke :)

haa. banjir weh. siyes.. huhu dibanjiri dengan bendera Malaysia la anak-anak! :) cx terpegun sangat cuz banyak bendera Malaysia! siyes terpegun.. rasa sangat bangga dan bersemangat sebab cx adalah anak Malaysia seperti dalam entry SAYA ANAK MALAYSIA!! .. dan time tu, ada plak pelancong dari China datang sekeluarga untuk naik river cruise tu dan paling mengujakan cx sebagai Anak Malaysia adalah, depa berebut-rebut nak ambil gambar dekat bendera Malaysia oke.. sangat berbangga. so, time tu gak cx berdiri pandang diorunk sambil senyum kambing nak tunjuk cx ni anak Malaysia la kononnya. huhuhu *menggedik.. okay bai~

Melawat Melaka umpama Melawat Malaysia
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

4 comments:

Beeha B. said...

rindu river cruise! hee..pernah tinggal sane..hari2 lepak kat pejalan kaki kg morten tu..hee..

cx's said...

@Beeha B. rindu jgk! :) afte dis cx akan selalu la lepak kat situ cuz uma pon kat situ. kih3

syazwani 'atiqah said...

cx umah kt ne???kt pangsapuri kuning ke???

cx's said...

@syazwani 'atiqah heheh. knp? dok kat situ gak ke ?? :)