Monday, August 22, 2011

Segmen di mana anda beraya pada tahun ini bersama phat corner

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 78
kali ni cx ditagged oleh Queen F untuk join satu segmen ni :) terima kasih sudi tagged. so, cx dengan rasa hormatnya menerima pelawaan beliau. cewah. simple je pon segmen ni dan tak salah kalau cx join sekali :)

klik sini
okay, cx every year akan beraya dekat kampung dan negeri yang sama. sebab cx ni memang anak jati negeri ni :) heheh. parents, atok nenek moyang semua anak jati sini. cx orang Melaka, so cx akan beraya setiap tahun di Melaka. takdenya nak berangan cx ni nak beraya jauh-jauh cuz beraya dengan family is the best moment for me :) Melaka ni tiga daerah jerk. so, pusing mana-mana pun akan muncul kat situ jugak. huhu. so kalau nampak cx dekat sesuatu tempat tu, dah betul la tuh cx nama budak tu. *tetiba. okaylah, itu je. :)

Tagged :
actually tak tahu nak tag siapa cuz ada orang jenis tak suka ditag. takpe, cx random jerk. hehe


Due :
Hari Mantai
(Malam Raya)

Ampunilah segala kesilapan orang terhadap kita
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

5 comments:

♥misz nana♥ said...

nana orang melaka.. tapi tak pernah beraya kat melaka.. huhu

Queen F said...

cx, melaka kat area mana ya? btw apa juadah raya paling popular kat melaka? :)

AIEN NOT ALIEN said...

cx...thankz tag.. akan disertai..sebab kita kan 1 negeri..hehe.. tak la... join sebab nak join la.. ^_^"

Phat said...

tq sebab join....melaka kat mane?sebab phat penah keje kat tangga batu..study kat alor gajah..tinggal kat sungai udang dulu masa lepas2 spm hehehe

Myera Nyera said...

thanks for the tag cx's ^^,