Friday, August 26, 2011

Tertidur selama 312 jam

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

mode : AP
sharing number 99
pewit. cx kembali lagi dengan entry AP. hehe sorry guys, mood raya kan sekarang. bz memanjang. biasalahkan, jemputan rumah terbuka diterima sangat banyak untuk cx pergi. cewah. gila koya

korunk selalu tidur berapa jam ekh? paling sekejap dan paling lama berapa jam? cx pernah tidur paling sekejap 1jam jak. time tu ntah apa ntah buat. cx pon tak tahu. heheh. paling lama cx pernah tidur, 24jam. hahah! teruk. okay, cx nak share kisah ni. 

Louisa Ball
Louisa ni asalnya adalah orang Inggeris. dia baru berusia 15 tahun..  lama gilak dia tidur kan kawan-kawan, sumber dari tv NBC cakap, Louisa kemungkinan mengidap suatu sindrom bernama Kleine-Levin iaitu  "penyakit puteri tidur" .. dia boleh tidur selama 13 hari tanpa bangun. Masya - Allah. tidur mati ke hape ni? korunk camne? mampu? huhu.

pesanan penaja
cx pernah buat research kisah ni yang dinamakan hypersomnia iaitu terlebih tidur

tidur itu adalah rehat 
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

5 comments:

- abdul hadi abdul muti - said...

kena ada tuan putera cium kan ke? huhu

Saiazuan said...

klu den tdo lma sgt, confirm pening kepala

AwieKashi said...

xbangun pun xpe.. bru awesome!

mr.dinie said...

wooo.lme 2..

sekamar rindu said...

salam..

lama betul tidur..bahaya kalau ada apa2 berlaku di rumah kalau mcm ni..