Monday, September 12, 2011

al-kisah bermula

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

hye peeps  .. rindu dekat korunk :) cewah. macamlah kenal sangat kan. ramai tanya, kenapa tak update blog? hahah. sedih tau tak dapat update blog tapi nak buat camne kan, kekangan banyak sebagai pelajar :) hari ni berkesempatan sebab kelas dekat lab. haha. *kantoi tak focus

cx baru pindah ke apartment baru sebelah UiTM. tapi tak tahulah apa terjadi kepada pengurusan apabila segala janji hanya tinggal janji :) susah nak tuding jari sebab kita tak tahu kisah dan cerita sebenar :) so, siasat dan cuba mencari sebab musabab kenapa terjadi perkara sedemikian. kalau menuduh kang, dosa kering jerk yang korunk dapat kan. sia-sia jerk :)

okaylah korunk, dekat apartment ni takde wiFi lah. so tak dapat update sangat. take care! :)

6 comments:

Asyikin said...

SELAMAT MASUK BELAJAR :)

A.I.N.S.Y.A.H said...

apartment baiduri eh?

Myera Nyera said...

alolo, cian yer dia. jaga diri tau ^^,

Nafisah Ruslan said...

selamat sambung belajar! :D

Cik Mimie said...

ha!!.. tak fokus dlm kelas ea.. boley update2 plak kat lab..
alaaa. bese ler tu. cik mimie pun same.^-^

sambil mnyelam makan ikan..hehe

NasZ said...

takpela. ada hikmahnya kot?

MOHD NASER.com