Sunday, September 18, 2011

Anonymous AGAIN!

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

before this already cerita pasal depa suka sangat SPAM comment dekat entry INI .. kebiasaannya depa buat camni sebab apa ekh? cubaan hacking blog orang ker? urm.. apa-apa pon, your work just wastes time. bosanlarh anonymous ni. gggrrr~


okaylah. malas nak layan . takde pekdah pon. just nak share jerk dengan korunk kerja keras dan semangat mereka. :) okay bai~

Allah sentiasa berada dimana-mana
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

3 comments:

zareliqa afiqa said...

ntah lar.mmg takde faedah pun.rajin pulak dorang wat benda mcm ni.huhu~

NURUL AINI NORAZMAN said...

aini pon tak thu kenapa leh dpt terlalu bnyk spam,.ada satu entri aini tu smpai beratus2 spam,.semua deleted dah,.huhu

kinn said...

no komen lah. xtaw jugak apa sebab apa. =.=