Monday, September 5, 2011

Gara-gara bau badan, dihalau daripada pesawat

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

AP mode
hye peeps, kes ni actually terjadi dekat sebuah negara yang besar.  disebabkan penumpang lain mengeluh dengan kehadiran seorang penumpang penerbangan Jazz Air asal Kanada, yang bau badannya menyengat menusuk ke hidung, penumpang tersebut telah diusir.


tak memasal jak dia kena halau daripada naik pesawat tu. dalam kes ni nak salahkan siapa ekh? huhu. no komenlah kan. kadang-kadang, mereka yang badan berbau ni disebabkan penyakit. tapi ntahlah, korunk ada pengalaman?

cx ada pengalaman tau, bukan naik pesawatlah kan tapi dekat shopping kompleks. pergh, bila tengah syok-syok pilih ikan tiba-tiba bau gila bapak tengit. bila cx paling jak, ha .. hamek kau, rupa-rupanya ada mamat kari kat sebelah. ahahha. korunk tahu tak apa itu mamat kari? kalau tak tahu, pergi search kat google. ahhaha okay baii~

setiap yang berlaku jangan sesekali tuduh sembarangan
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

1 comment:

sekamar rindu said...

salam..

alahi..kejamnya..sampai mcm tu sekali..ishh