Friday, September 9, 2011

Hamba Seks mahu saman orang yang melacurkannya

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t
cx saja nak share kisah ni. kes ni terjadi dekat Sydney tapi wanita yang dikatakan menjadi hamba seks pada usia 13 tahun ketika itu berasal dari Thailand. Jetsadophorn Chaladone nak saman orang yang melacurkannya pada tahun 1995 di rumah pelacuran milik lelaki tersebut yang kini berada di Sydney.

Jetsadophorn Chaladone
menurut sumber, Jetsadophorn ni telah diseludup untuk bekerja di rumah pelacuran tersebut dan dipaksa melayan hampir 100 lelaki yang menjadi pelanggan. then selepas 10 hari, Jet ditangkap dalam serbuan pihak imigresen dan diusir pulang ke Thailand. kini Jet mendapat bantuan daripada bekas detektif polis Australia dan berhasrat untuk menyaman lelaki yang tidak berperikemanusiaan itu. 

*minda aktif
maruah diri dicabul dan kini terpampang wajah yang telah dinodai 100 lelaki di akhbar dunia. perasaan yang patut dirasakan adalah? puas hati, bangga atau malu?

-sumber-

berfikirlah semasak-masaknya sebelum bertindak
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

3 comments:

Luqeem™ said...

bagus jgak di buat mcm tu..nnti lepas ni smua yg dijadikan placur boleh saman mak/bapak ayam..:)

pCL [p@kcikLie] said...

manusia skang dah tak kesah..malu ke ape ke..janji hati puas..puas segalanya.

[sutera kasih] said...

kalau mampu nak saman, samanlah..tp x semua mampu huuhu..kesian jgk nasib orang mcm diorangkan..