Monday, September 19, 2011

Laptop terkecil didunia

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

makin canggih dunia kita ni kan. mula-mula laptop sebesar televisyen , tukar pula laptop size biasa, jadi pulak netbook dan sekarang mbook pulak yang dikatakan laptop terkecil didunia. canggih sungguh. tapi makin canggih teknologi kita, semakin teruk kesihatan yang menimpa manusia. rosak mata weh.


laptop ni dikatakan hanya seberat 315 gram dan berukuran 158 x 94,1 x 18,6 mm.  korunk bayangkan size dia sangat kecil ni korunk gunakan untuk main game online? huhu.. puyeng pale weh. huhu. walaubagaimanapun, ianya dilengkapi dengan webcam, microfon, connection wimax, bluetooth dan paling best,  boleh connect siaran television secara terus. fuhh.. canggih sungguh. 

*puyeng - pening

dunia makin maju, rakyat semakin mundur
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

3 comments:

Nafisah Ruslan said...

betul ke wujud ni?
dah macam besta dah..

Dhia BellamiZam said...

ish x puas la kecik2 ni..huhu

I do I need Iman said...

comelnye. mcm hp laa pulak
tapi xsyok kecik sgt

jmput sini ;)
http://mawarkuwada.blogspot.com/2011/09/teruja-dengan-kehadiranmu.html