Wednesday, September 7, 2011

Pengantin bersanding tanpa seurat benang

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

selamat pagi kawan-kawan, haaa.. mesti korunk berlumba-lumba nak tahu kisah ni kan? gataii naa~ cewah. okay-okay, kita if berkahwin, mesti nak pakai baju yang cantik dan vogue agar menjadi kenagan paling manis tapi tidak bagi pasangan pengantin pelik ni .. hehe 

jangan tengok lama-lama. nanti mata tembel
Australia, pasangan ini memilih busana tanpa seurat benang sebagai busana pengantin mereka yang tidak akan pernah dapat dilupakan.  Bride Melanie Schachner (26), hanya menggunakan penutup kepala, sementara pasangannya Rene Schachner (31), tidak mengenakan apapun kecuali topi untuk menutup kemaluannya saat dinikahkan di Feldkirchen

Pasangan mempelai ini juga menyatakan yang mereka tidak malu dengan tubuh badan mereka kerana mereka melakukan sesuatu yang bebeza dan unik daripada pasangan pengantin lain. pelik? tak payah nak pelik sangat. hahaha. 

duniawi mampu menenggelamkan manusia
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

5 comments:

Dalila Diela said...

ish2..pelik sungguh.
memalukan ja..:)

si cantik sally said...

gile!!!~~huhu

Fad said...

gila..huhuhu...dh xde rasa malu dah kat luar sana?cikgu?masih ada malu lg..hehe

An Najwa said...

tebiat agaknya dyorg nih....ahahaha

dyorg plan wt cm2 sbb nk masuk dlm Malaysian Book of the Records la....ahahahaha

iyan shazlind said...

ish2 seksa je..takyah la kot sampai camni kalau nak unique pun..