Tuesday, September 20, 2011

Pertandingan buka tali bra wanita

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum wbt

hye peeps. tak payah nak eksaited sangat untuk baca entry ni eh. laju jerk kan bila tajuk relate horny ni? Astaghfirullahalazim. cx just nak share. tak payah nak fikir lain sangat. pertandingan ni ada dekat China jak. kalau kat Malaysia pon ada.. tak tau nak cakap ape lah weh. 


lelaki ni tengah test power untuk memenangi pertandingan ni. diorunk kena buka cangkuk bra model wanita yang ada dan siapa paling pantas, dia menang. tapi dengan syarat, dengan menggunakan sebelah tangan sahaja. korunk yang lelaki, nak test power? huhu

setiap perkara perlu ada batas
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

4 comments:

Nafisah Ruslan said...

wujud jugak game macam ni ek..

Murnie said...

gilak r !! cmni pun ade ke?? isyh3 ..

Fahz said...

ngarut2 je depa nie.patut la negara2 depa selalu ditimpa bala.alahaii dunia.

maszull said...

salam cx's...mcm ni pun boleh wat pertandingan kn....mcm2 ada...:)