Tuesday, September 20, 2011

Pesan Ustaz

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w b..t

AP mode
entry sebelum ni cx cerita tentang 'mimpi dan sebaliknya' kan. disebabkan cx sangat mushkil dengan mimpi yang cx alami, cx bertanya kepada seorang Ustaz. yelah kan, kita ni cetek lagi ilmunya, jadi .. perlulah kita bertanya kepada yang berilmu.

soalan cx? cx tanyalah pada Ustaz tu apa maksud mimpi cx yang sangat pelik dan mengerikan itu.  cx tak dapat nak state mimpi cx tu sebab ... urm, better korunk baca jawapan Ustaz terlebih dahulu sebelum persoal macam-macam. :) terima kasih korunk! 

click to grow it up
Ustaz pesan pada cx "perlu berhati-hati dlm berkongsi perihal mimpi dgn org lain khuatir timbul pelbagai tafsiran yang boleh mengundang fitnah.." so, cx tak dapat nak share sebab manusia rambut jak sama hitam tapi hati lain-lain.

*Pesan Mak Temah
jangan judge seseorang jika anda masih belum mengenalinya

tak kenal maka tak cinta
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

3 comments:

shiema sufian said...

shiema suke ini :D

NasZ said...

ada gak mimpi baru2 ni tapi tak ingat la. selalu camtu, bila mimpi dan bangun tido, terus tak ingat. tak tau nape.

MOHD NASER.com

[sutera kasih] said...

masih tertanya2 ni..kalau mimpi buaya dtg rumah..hoho