Thursday, September 22, 2011

Tempat duduk Unik

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum wbt

hye korunk. just nak share sesuatu. kalau kita dekat Malaysia ni, tempat duduk yang telah biasa menjadi pemandangan tempat bas dan teksi berhenti adalah terlalu biasa dan diterima dek akal. tapi camne kalau tiba-tiba kat pereka Malaysia ni terlalu kreatif? haha. cetengok~

unik? pelik? tiga suku?

korunk hado? haha
aish. nasiblah pereka Malaysia tak pernah kreatif untuk terfikir buat tempat duduk camni. yang first tu cam boleh accept tapi yang second ni. hahaha. gilO~ motiflah kann~

dibiar ianya berlalu tanpa disentuh lagi
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

9 comments:

Pn. Sheila said...

hehehe.... seram nk duduk...

faridah nazurah said...

gilo lah!!! dashyat sungguh

Syuti Moimoi said...

haaha sempoi!!

NasZ said...

memang kreatif sangat. muahahaa..

MOHD NASER.com

Wanie said...

huhu..unik tu memang la unik..tp ade ke patut buat kerusi macam ni..adoi la...

GaRy™ said...

hahahah... sanggup berdiri daripada duk kat situ.. huahahaha...

sekamar rindu said...

salam...cx,

lama x singgah sini...apa khabar?

era kecik said...

he he he.. cantik tempat duduk.. :P

Murnie said...

kalo yg second pic tu kan, belom sempat habis panjat, bas dah smpai .. haha