Friday, September 16, 2011

TOPUP AVAILABLE

Bismillahirahmanirahim
Assalammuaikum w.b.t

Hye korunk. Update entry kali ni seperti biasa. AUTOPUBLISH lagi.  Cx minta maaf if cx tak dapat backlink korunk sebab cx takdak Wifi untuk update entry and online lama-lama  Nama jerk duduk dekat apartment tapi selevel jerk dengan setinggan buruh asing .. Astaghfirullahal’azim.. sila bersyukur ya cx. J

Fyi, cx actually berniaga tau. Takdelah biznes besar-besar. Cx ni peniaga kecil yang baru berjinak-jinak dalam dunia perniagaan. Ceh.. macam orang besar plak. Actually cx jual TOPUP .. J sejak zaman diploma dulu cx jual topup.  Alhamdulillah rezeki itu ada.



Kalau korunk nak jual topup juga seperti cx pon boleh. J just inform me and I will register your name. sangat mudah semudah A, B, C .. if nak register, yuran seumur hidup sebanyak RM30.  Kalau dekat tempat lain, korunk kena daftar dengan harga RM50 – RM99 tau. Sangat mahal. *promote sat. if berminat, boleh contact cx ye. Huhu.

Untuk student UiTM Kampus Bandaraya Melaka Bersejarah, korunk boleh datang terus jumpa cx. Cewah. Macam kenal jerk kan? Hahaha. Tempat dah tahu kan? So, tak mustahil. KBM bukannya besau benau. Huhu. Okaylah, 15/9 ni persidangan government tax 6% TOPUP akan diketahui keputusannya. Ada yang kata jadi, ada yang kata tidak. Kita tunggu jelah kan J

*pesanan Mak Temah
Berniaga perlu ikhlas agar rezeki itu sentiasa ada dan tidak putus-putus. btw, sila abaikan tax 6% if tak jadi :)

Berniagalah dengan jujur
“lahirkanlah keikhlasan dihatimu”

2 comments:

NANI DAYANI said...

tmpg tnye, klau brminat cmne ea?tq..

bombay said...

terbaik...hehe..senang la nak cari topup..hehe..;)